Ondernemersnieuws

HBM: 'Van alle hout- en bouwmarkten thuis!'

Gepubliceerd: 24 mei 2022  |  Onderox editie: 220

HBM is een Kempens familiebedrijf dat een houthandel combineert met een ruime doe-het-zelfzaak én een schrijnwerkerij waar maatwerk wordt geleverd. Bovendien fabriceert en plaatst HBM ook tuinconstructies. Heel wat vakkennis dus, gebundeld binnen één bedrijf. Wij maken je even wegwijs.

De dagelijkse leiding van HBM is in handen van Nick Eykens en zijn vrouw Carolien Van Oeckel. Zij namen in 2020 de zaak over van Chris en Hermine, de ouders van Nick die nog steeds actief zijn in de zaak. Ook Elien, de zus van Nick, maakt deel uit van het team. Een open-top Kempens familiebedrijf, dat wordt bijgestaan door een fijn, bekwaam en gedreven team, en zich zowel richt op de thuisklusser als op de vakman en de professionele aannemer. Zij kunnen allemaal beroep doen op de veelzijdigheid van de zaak.

1.000 M² DOE-HET-ZELF
Wie op zoek is naar gereedschap, tuinartikelen, bouwmaterialen, verf, sanitair of elektro kan in de doe-het-zelfzaak langs Rode Akkers binnenlopen. De winkel is zo’n 1.000 vierkante meter groot en biedt een ruim gamma aan kwalitatieve merken. De zaak is elke weekdag open van 7 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8 tot 12 uur. Ook wie advies nodigt heeft, of tips kan gebruiken, kan hier terecht.

HOUT OP MAAT
Achter de doe-het-zelfzaak vind je de houthandel van HBM. Daar kan je hout laten zagen, schaven of frezen. Ook het afkanten van plaatmateriaal gebeurt hier zeer efficiënt. Allemaal met de nieuwste machines, door ervaren vakmensen. Voor zelfplaatsers levert HBM interieurschrijnwerk voor kasten, dressings, badkamers, keukens,… Spring gerust eens binnen met jouw plan of tekening. De zaak heeft een ruime houtvoorraad die aangeleverd wordt door de grootste Belgische houtimporteurs die garant staan voor kwaliteit. In het ruime houtaanbod vind je o.a. daktimmer, thermowood, hardhout en geïmpregneerd hout, één van de specialiteiten van het huis. HBM beschikt daarin ook over een ruim assortiment palen, planken en balken in diverse afmetingen. Verder behoren ook allerlei plaatmaterialen, isolatie en dakbedekking tot het aanbod. Door de ruime voorraad kunnen bestellingen sneller behandeld en geleverd worden.

TUINHUIZEN
Ook wie op zoek is naar een houten tuinconstructie is hier aan het juiste adres. Denk aan: tuinhuizen, carports, poolhouses, tuinschermen en -poorten, paardenstallen of andere dierenverblijven. Verder specialiseert de zaak zich steeds meer in moderne modul-tuinhuizen. Zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam en met een strak en stijlvol uiterlijk. Alles wordt volledig op maat uitgewerkt en geplaatst door het ervaren team van HBM.

VERNIEUWDE WEBSITE
Ben je nog op zoek naar inspiratie? Neem al eens een kijkje op de vernieuwde website van de zaak: www.hbm-online.be. Daar vind je al een greep uit het aanbod van HBM en kan je heel wat foto’s van realisaties bekijken. Of kom gewoon eens langs in de winkel om jouw project te bespreken en advies te vragen. Een afspraak maken kan via onderstaande contactgegevens.

HBM
Tel. +32 (0)14 85 32 98
info@hbm-online.be
Open: ma tot vr: 7 tot 17.30 uur
Za: 8 tot 12 uur
Zo gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.