Ondernemersnieuws

Harmonize: Hoe vervelende cellulite aanpakken en je huid verstrakken?

Gepubliceerd: 24 maart 2022  |  Onderox editie: 218

Cellulite aanpakken is niet eenvoudig, maar het kan wel. Maar hoe dan? Wij vroegen het aan Sofie Van Gestel, zaakvoerder van Harmonize in Turnhout.

Wat is cellulite? “De beruchte vervelende sinaasappelhuid. Het zijn onregelmatigheden op je huid die ontstaan omdat het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel van een bepaalde lichaamszone toeneemt, waardoor de bloedcirculatie vermindert en afvalstoffen ophopen. Het komt vooral bij dames veel vaker voor omdat die een andere opbouw hebben van de weefselstructuur dan mannen.”

Hoe kan je cellulite verminderen of aanpakken? “De vetcellen verkleinen en doen veranderen van structuur is de oplossing. Wij doen dat heel gericht met onze Hifu Lipo. Dat is een toestel dat gebruik maakt van geluidsgolven die dieper in de huid doordringen en zo de huid plaatselijk opwarmen. Die temperatuurstijging in de diepere huidlaag heeft een dubbel effect: het stimuleert de celvernieuwing én de collageenproductie krijgt een boost. Hierdoor komen de afvalstoffen die vastzaten vrij, gaat je huid vernieuwen en wordt ze weer mooi strakker. En dat zonder chirurgische ingreep. De droom van elke vrouw.”

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? “Twee behandelingen volstaan meestal al om een mooi resultaat te bekomen. Na de eerste behandeling bekom je al een merkbaar verschil, zo’n 30% van het eindresultaat. De overige 70% volgt in de weken na de behandeling.”

Wat kan ik zelf nog doen om een optimaal resultaat te bekomen? “Om de vetcellen in de behandelde zones goed te laten afvoeren, is het nodig om twee keer per dag een speciale crème in te masseren. Verder is het goed om voldoende water te drinken en de eerste twee dagen na de behandeling warmte, zoals een sauna, of sportactiviteiten te vermijden.”

Hoeveel kost het? “Hifu lipo is niet de goedkoopste oplossing wel de meest efficiënte met het beste resultaat. Tijdens een persoonlijk en gratis kennismakingsgesprek bekijken we de oppervlakte en hardnekkigheid van de cellulite en kunnen we jou een perfecte indicatie geven van de te behandelende zone en kostprijs. Voor boekers via vermelding van ‘Onderox’ is er voor een boeking in april een mooie startkorting voorzien.”

Heb jij een zone die je graag strakker zou zien? Boek nu je gratis kennismakkingsafspraak via Tel. +32 (0)496 50 16 20. Wil je meer foto’s van voor en na een behandeling zien? Surf naar: www.harmonize.be/figuurcorrectie.

Harmonize
Noord-Brabantlaan 15, Turnhout
Tel. +32 (0)496 50 16 20
info@harmonize.be
www.harmonize.be
Geopend op afspraak

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.