Ondernemersnieuws

Harmonize helpt om die vervelende cellulite te lijf te gaan

Gepubliceerd: 31 mei 2021  |  Onderox editie: 209

Beerse — Harmonize, de speciaalzaak voor afslanking, figuurcorrectie en anti-aging, heeft een nieuwe techniek om komaf te maken met hardnekkige en vervelende cellulite.

Want wie heeft er geen last van? Er zijn maar weinig vrouwen die geen cellulite hebben. Bij mannen stelt het probleem zich minder. En de ene vrouw ondervindt er beduidend meer hinder van dan de andere. Hormonen, leeftijd en onze genen spelen allemaal een rol in de vorming van de hoeveelheid cellulite. Niets vervelender dan de zon die schijnt en jij die je benen niet graag toont. Elke vrouw wil er tegen de zomer net wat strakker en beter uitzien, toch?

MET VERTROUWEN IN JE BIKINI
“Eindelijk is er een oplossing om ook de meest hardnekkige cellulite fel te verminderen”, vertelt Sofie Van Gestel, de zaakvoerder van Harmonize in Beerse. “Met ons nieuwe toestel gaan we heel wat vrouwen gelukkig kunnen maken. Want wij hebben zeker niet stilgezeten tijdens de coronaperiode. Integendeel! Wij gingen op zoek naar nieuwe methodes en technieken om meer dames te doen schitteren en zo nog meer mensen naar de meest stralende versie van zichzelf te brengen want dat is juist ons doel.” Met hoge geluidgolven werkt het toestel in op de vetlaag om zo de vetten te reduceren. “Te doen smelten, zeg maar. Ook werken we in op het bindweefsel om afvalstoffen beter af te voeren. Daardoor krijg je meteen 30 % zichtbare resultaten. Maar dat is nog niet alles, in één klap wordt de huid ook vernieuwd, dus dat is leuk meegenomen. In de acht weken volgend op de behandeling gaat het vernieuwingsproces nog verder en worden de vetten verder afgevoerd. Een tweede behandeling is aan te raden als het hardnekkige cellulite betreft. Dan kan je in principe 1,5 jaar verder.” Handig om weten: de behandeling is pijnloos.

TIJDIG RESERVEREN
Wil je voor de zomer nog resultaat? Wacht dan niet langer! Zoals elk jaar in mei heeft Harmonize een tijdelijke klantenstop. “Dit is de drukste periode van het jaar voor ons, zeker nu na corona.” Harmonize plant omwille van coronamaatregelen iedereen individueel in voor al haar diensten. Wens jij te stralen met meer energie en een kledingmaat minder? Plan dan je kennismakingsgesprek en Sofie kijkt samen met jou welke behandeling of dienst het best bij je past. “Want Iedereen is anders, elk lichaam is anders”, besluit zij. “Wij houden ervan om op jouw maat te werken, zo behaal je niet enkel de beste en mooiste maar ook blijvende resultaten.”

Wens jij een gratis kennismakingsafspraak? Dat kan telefonisch op 0496 50 16 20 of via mail op info@harmonize.be. Benieuwd naar meer? www.harmonize.be/hifulipo/

Harmonize
Larenstraat 24 - 2340 Beerse
Tel. +32 (0)496 50 16 20
info@harmonize.be
www.harmonize.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.