Ondernemersnieuws

Handressed: stijlvolle damesmode met eerlijk advies

Gepubliceerd: 24 februari 2022  |  Onderox editie: 217

Hoogstraten — Handressed is de nieuwe kledingwinkel van Hanne Jacobs in Hoogstraten. Op de bovenste verdieping van een oud herenhuis toont ze een mooie collectie voor dames van jong tot oud. Het doel: klanten zich goed laten voelen in hun nieuwe kledij. “Ik ga het altijd eerlijk vertellen als ik iets niet mooi vind.” Ook in het aanbod: shoppingavonden waarbij je met je familie of vrienden in alle rust kan komen passen, in een gezellige setting, met een hapje en een drankje erbij.

Sinds oktober vorig jaar kunnen dames, van jong tot oud, langskomen bij Handressed in Hoogstraten. De winkel is gevestigd op de bovenverdieping van een pand aan het Van Aertselaerplein, net boven kinderwinkel B- for Kids (in het Brouwershuis). Parkeren kan op het pleintje zelf, vlak voor de deur.

ALLEDAAGS ÉN FEESTELIJK
In de collectie vind je modemerken als Kaffe, Ichi, Minus, Yentl K, Peppercorn en Rut And Circle, aangevuld met hier en daar enkele accessoires, zoals juwelen en handtassen, en een vleugje lifestyle. “Ik beperk me niet tot één stijl”, vertelt Hanne enthousiast. “Het gaat van sportief tot chic. Het merendeel is stijlvolle kledij die je elke dag kan aantrekken om bijvoorbeeld te gaan werken, maar die je ’s avond net zo goed kan combineren met enkele andere accessoires en een ander paar schoenen zodat je ook klaar bent om uit eten te gaan of naar een feest te trekken. Het zit ‘m vaak in het maken van de juiste combinaties, zo heb je meteen enorm veel mogelijkheden. Dat is iets wat ik de klanten steeds probeer mee te geven.” In de winkel hangt alles van kledingmaat 34 tot 44. Intussen breidt Hanne het aanbod in maat 46 ook verder uit.

GEBOREN UIT WEBSHOP
Handressed ontstond uit de webshop die Hanne in april vorig jaar lanceerde. “Al snel kreeg ik veel vragen of ze de kledij ook konden passen. Eerst wou ik daar thuis iets voor voorzien, maar toen kreeg ik de kans om hier de bovenverdieping te huren.” Ook wie graag via de webshop koopt, kan trouwens via mail nog steeds rekenen op persoonlijk advies. “Klanten die ik intussen beter ken, sturen wel eens in welke stukken ze interesse hebben. Dan kijk ik even naar vorige bestellingen en hang ik alles klaar in hun juiste pasmaat.”

SHOPPINGAVOND
Handressed is momenteel enkel open op vrijdag en zaterdag. Al kan je ook op andere momenten een shoppingavond inplannen. Dat kan via de website. Zo kan je rustig komen shoppen, bijvoorbeeld met vriendinnen of familie. Hanne voorziet bubbels en een klein hapje. De zaak is er alleszins perfect voor ingericht. De winkel bestaat uit twee delen binnen één open geheel. Een half verdiepje lager dan waar alle kledij hangt, vind je naast de ruime pashokjes ook een mooie zetel waar jouw vriendinnen, familieleden of collega’s het gezellig kunnen maken terwijl jij je nieuwe outfit uitzoekt en showt.

EERLIJK ADVIES
In de eerste plaats wil Hanne dames helpen om kleding te vinden waar ze zich goed in voelen. “Ik ga het altijd vertellen als ik iets niet mooi vind. Ik verkoop liever niks, dan iets dat thuis alleen maar in de kast blijft hangen. Wie zich goed voelt in mijn kledij, gaat dat ook verder vertellen aan vriendinnen en de volgende keer zelf terugkomen. Zo wil ik werken.” Dat persoonlijk advies is trouwens geen verplichting, je kan ook rustig zelf komen snuisteren door de rekken en ongestoord passen als je dat liever hebt.

Snuister nu alvast eens door de collectie van Handressed via de webshop op www.handressed.be. Of boek alvast je shoppingavond.

Handressed
Van Aertselaerplein 16, Hoogstraten
(Brouwershuis)
info@handressed.be
www.handressed.be
Open: Vr: 10 tot 12 en 13 tot 18 uur
Za: 10 tot 17 uur
Of na afspraak

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.