Ondernemersnieuws

Guns kan sleutels bijmaken van alle denkbare modellen

Gepubliceerd: 2 oktober 2023  |  Onderox editie: 234

Oud-Turnhout — Bij Guns nv in Oud-Turnhout kan je terecht om al jouw sleutels bij te laten maken. Of het nu om een gewone huissleutel gaat of om een veiligheidssleutel met certificaat of bijvoorbeeld om een autosleutel met transponder. De zaak heeft een breed assortiment en de nodige gespecialiseerde machines ter beschikking. “Als het hier niet kan, gaat het nergens anders lukken.”

Bij Guns nv kan je terecht om sleutels bij te laten maken. Gewone huissleutels, cilindersleutels, sleutels voor brievenbussen, lockers, hangslotjes en brandkasten, autosleutels, veiligheidssleutels met een certificaat,…“We zijn er echt in gespecialiseerd”, legt zaakvoerster Tiny Guns uit. “Doorheen de jaren hebben we een groot assortiment aan sleutels opgebouwd en we zijn altijd de nieuwste modellen blijven toevoegen. We horen het vaak: ‘je bent onze laatste hoop, als jullie het niet kunnen, dan gaat het nergens anders lukken.’”

TERWIJL JE WACHT
De meeste sleutels kunnen bijgemaakt worden terwijl je wacht. Voor veiligheidssleutels met certificaat kan je via mail een bestelling plaatsen waarbij je ook het certificaat toevoegt, zodat je geen twee keer hoeft langs te komen. Ook kast- en lockersleutels kunnen op code gemaakt worden. “Bijvoorbeeld voor bedrijven waar doorheen de jaren heel wat sleutels van lockers zijn verloren gegaan. Wij kunnen dat makkelijk bijmaken. Je geeft de codes door en haalt de sleutels af in de winkel.” “Zelfs klassieke sleutels kunnen we nog steeds bijmaken”, weet Tiny. “Denk aan: meubelsleutels, baardsleutels, kastsleutels of zelfs brandkastsleutels. Daarvoor beschikken wij over de nodige gespecialiseerde machines. Zelfs tubularsleutels zitten in ons aanbod. Daarvoor geldt er wel een wachttijd van twee dagen.”

AUTOSLEUTELS MET TRANSPONDER
Binnen het assortiment van de autosleutels is er een ruim aanbod voor oldtimers, maar kunnen net zo goed de allernieuwste autosleutels bijgemaakt worden. “Als je één van beide sleutels van je auto kwijtraakt, is het hoe dan ook verstandig om een extra exemplaar te laten maken. Zo kom je later niet in de problemen als je enige sleutel defect raakt.” Ook autosleutels met transponders en afstandsbediening kunnen hier bijgemaakt worden. Daarvoor maak je best vooraf wel even een afspraak. De prijzen variëren afhankelijk van het model en het profiel van de sleutel. Een sleutel bijmaken begint vanaf 6 euro, een extra autosleutel heb je vanaf 75,50 euro.

TOEGANGSCONTROLE
En ben je al die sleutels helemaal beu? Dan kan je bij Guns bv terecht voor toegangscontrole. Daarbij open je je deuren met je smartphone, een sleutelkaart, een badge of armband. Op die manier heb je de volledige controle over wie wel en niet toegang krijgt tot je huis of je bedrijf. Je hebt geen hele sleutelbos meer nodig en moet niet alle sloten vervangen als je een sleutel kwijtspeelt. “Je huidige deuren kunnen makkelijk aangepast worden met een nieuw slot, zonder te moeten boren. Je kan ook kiezen voor een wandlezer/ codeklavier – handig voor poorten – of voor cilindersloten die een kast, een brievenbus of vitrine kunnen afsluiten. Alles is makkelijk te bedienen met een simpele beweging van je smartphone, sleutelkaart, badge of armband.” Denk je eraan om toegangscontrole toe te passen bij jou thuis of in je bedrijf? Guns bv komt bij je langs om de verschillende opties te bespreken. Altijd volledig vrijblijvend!

Guns
Ambachtstraat 8, 2360 Oud-Turnhout
Tel. +32 (0)14 42 38 23
Fax. +32 (0)14 42 19 41
info@gunsbvba.be
www.gunsbv.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.