Ondernemersnieuws

Guns: de ideale partner voor toegangscontrole!

Gepubliceerd: 28 september 2021  |  Onderox editie: 212

Oud-Turnhout — Met toegangscontrole beheer en registreer je wie, waar en wanneer toegang krijgt tot een bepaalde ruimte of gebouw aan de hand van elektronische cilinders of beslag. De methode wint meer en meer aan populariteit. Zo wordt het systeem niet alleen toegepast bij bedrijven, maar ook steeds meer bij KMO’s en privéwoningen. Wie interesse heeft, zal bij Guns bv uit Oud-Turnhout van een goede service worden voorzien.

Je deur openen met je smartphone, een sleutelkaart, een badge of een armband heeft heel wat voordelen. Op die manier heb je bijvoorbeeld meer controle over wie wel en niet toegang krijgt tot je huis of bedrijf. Je hebt ook geen hele sleutelbos meer nodig en moet niet alle sloten vervangen als je een sleutel kwijtspeelt. Voor woningen wordt er SALTO KS aanbevolen. Met SALTO KS kan je heel flexibel werken. De poetsvrouw toegang geven op dinsdag? Of een dokter of verpleegster een tijdelijke sleutel toezenden? Het kan allemaal heel eenvoudig. Bovendien kan je online bekijken wie er toegang heeft gevraagd. Je huidige deuren kunnen makkelijk aangepast worden met een nieuw slot, zonder te moeten boren. Er zijn verschillende hardware producten mogelijk zoals een elektronische cilinder of beslag al dan niet gecombineerd met een zelfsluitend paniekslot. Dit geeft je veel comfort en een geruststellend gevoel. Je kan ook kiezen voor een wandlezer/codeklavier – handig voor poorten – of voor cilindersloten die een kast, een brievenbus of vitrine kunnen afsluiten. Alles is makkelijk te bedienen, met een simpele beweging van je smartphone, sleutelkaart, badge of armband open je het slot.

ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN
Voor bedrijven, overheidsinstellingen en gemeentebesturen  is er SALTO SPACE: een heel uitgebreid systeem met haast oneindig veel mogelijkheden, dat ook in real-time gebruikt kan worden. Er is software die je zelf kan beheren, of je doet alles via internet. Je kan er bijvoorbeeld makkelijk verschillende filialen mee beheren, personeel en klanten enkel tijdens bepaalde uren binnenlaten, de toegangsopties per werknemer apart vastleggen… Het is heel erg makkelijk om mee te werken. In de mechanische sluitplannen die nu nog vaak gebruikt worden, is het  vaak  een onmogelijke opgave om wijzigingen in het sluitplan aan te brengen.

IDEALE PARTNER
Guns bv is de ideale partner voor toegangscontrole omdat zij de kennis van zowel het elektronische als het mechanische in huis hebben. Een erg zeldzame combinatie. Bij Guns bv is het één perfect werkend geheel. En zijn er toch problemen? Dan komen ze snel langs om alles op te lossen. In die persoonlijke service en opvolging schuilt één van de grootste krachten van het familiebedrijf. Bovendien hebben ze een grote voorraad op stock zodat stukken snel vervangen kunnen worden als dat nodig is.

VEELZIJDIG FAMILIEBEDRIJF
Guns bv is opgericht door Jan Guns in de jaren ‘80 voor slotenmakersactiviteiten. Intussen is het familiebedrijf, met zijn dochter Tiny en haar echtgenote Dirk aan het hoofd, uitgegroeid tot een veelzijdig beveiligingsbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Met een uitgebreid gamma en een persoonlijke service.

Denk je eraan om toegangscontrole toe te passen bij jouw thuis of in je bedrijf? Guns bv komt bij je langs om de verschillende opties te bespreken. Altijd volledig vrijblijvend!

Guns
Ambachtstraat 8 - 2360 Oud-Turnhout
Tel. +32 (0)14 42 38 23
Fax. +32 (0)14 42 19 41
info@gunsbv.be
www.gunsbv.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.