Ondernemersnieuws

Goed Gevoel Therapie: de eerste stap om je weer beter in je vel te voelen

Gepubliceerd: 6 april 2021  |  Onderox editie: 207

Geel — Voel jij je, om wat voor reden dan ook, niet goed in je vel? Als therapeute en life coach biedt Marleen Jegers een luisterend oor en reikt ze de juiste oplossingen aan om je weer beter te gaan voelen. Want iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn.

Marleen Jegers is gediplomeerd therapeute en life coach en kan je handvaten aanreiken om weer sterker in het leven te staan en problemen beter aan te kunnen. “Ik probeer bijvoorbeeld heel contextueel te werken. Hoe ziet jouw omgeving eruit? Dat is essentieel, want familie en vrienden bepalen wie je bent en hoe je je gedraagt.” 

TABOE DOORBREKEN
“In de V.S. is therapie volgen even normaal als naar de fitness of de kapper gaan”, vertelt Marleen. “Maar hier heerst er echt een taboe rond mentale gezondheid. Terwijl de praktijk mij leert dat je veel minder diep komt te zitten als je sneller een hulplijn inroept. Sommige mensen komen hier elke maand één keer langs voor een kort gesprek. Prima, zo kan het dus ook!” Marleen ontvangt je in een warme omgeving, in haar praktijk ‘Goed Gevoel Therapie’ te Geel. Daar komen heel diverse mensen langs. “Van 18 tot 75 jaar op dit moment”, stelt Marleen. Het is een veilige en comfortabele omgeving voor een deugddoend gesprek. “Waar mensen voor langskomen? Ik hou niet van labels. We beginnen bij het begin: je voelt je niet goed in je vel. En zo gaan we op zoek naar het probleem. Ik oordeel niet. Ik luister en help. Soms is het al heel wat om te weten dat je ergens terechtkan waar je alles even kwijt mag.” “Het gebeurt ook dat mensen doorverwezen worden via hun huisarts of dat ik de opdracht krijg van een bedrijf om een personeelslid te ondersteunen dat langere tijd afwezig is, maar net zo goed komen ze zelf naar hier.”

LAAGDREMPELIG MENSEN HELPEN
“Ik heb al wel wat levenservaring, dat is een extra bron van wijsheid die je zeker niet mag onderschatten. Ik ben met vervroegd pensioen, maar ik doe dit nog omdat ik anderen wil helpen en omdat ik er energie uit haal om mensen te zien groeien. Soms kan je na twee of drie sessies al resultaat zien. Prachtig, toch?” “Je bent hier trouwens niet gebonden aan een aantal sessies. Soms komen mensen een tijdje niet meer langs en dan ineens weer wel een aantal keer. Dat is allemaal prima. De beslissing ligt bij jou. Ik vind het vooral belangrijk dat als je met problemen worstelt, je snel bij mij terechtkan.”

Je mentaal goed voelen is erg belangrijk, nu nog meer dan ooit. Zit je zelf ook niet optimaal in je vel? Marleen is de ideale vertrouwenspersoon om jou weer te helpen om je beter te gaan voelen. Wees niet bang om de eerste stap te zetten en contacteer haar vrijblijvend voor een eerste kennismakingsgesprek via onderstaande contactgegevens:

Marleen Jegers
Goed Gevoel Therapie
Bosakker 53 2440 Geel
Tel. +32 (0)474 82 69 93
marleenjegers@gmail.com
www.goedgevoel-therapie.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.