Ondernemersnieuws

Gilbo: het compleetste aanbod in keramische tegels

Gepubliceerd: 29 juni 2021  |  Onderox editie: 210

Op zoek naar keramische tegels? Dan kan je niet voorbij Gilbo in Turnhout. Deze tegelspecialist bestaat reeds 40 jaar en heeft een collectie in huis die in de streek amper zijn gelijke kent. Gilbo overspant het volledige gamma: vloertegels, houtparkettegels, terrastegels en wandtegels. Van modern, strak en tijdloos, tot landelijk én klassiek. Schrik dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Geen zorgen, het Gilbo-team begeleidt je met professioneel advies zodat jij de juiste tegels vindt voor jouw project.

Een keramische tegel biedt tal van voordelen. Hij is onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in heel veel stijlen, kleuren, formaten en afwerkingen. Bovendien is zo’n keramische tegel kleurvast en omwille van de hardheid ook vorst- en krasbestendig. Als kers op de taart, is het een budgetvriendelijk en duurzaam materiaal.

TRENDPROOF
Hoogtechnologische productietechnieken zorgen ervoor dat de keramische markt naadloos kan inspelen op interieurtrends. Erg populair is bijvoorbeeld nog altijd keramisch parket. Deze tegels lijken als twee druppels water op echt parket. Maar ze kosten minder én zijn een stuk onderhoudsvriendelijker. Even goed zijn er prachtige keramische tegels in terrazzo stijl, of met de warme look van een Italiaanse Ceppo di Gre. Ook de grootformaattegels in marmerstijl of betonlooks – tot formaat 120x260 – zijn heel populair.

DEZELFDE TEGEL VOOR BINNEN ÉN BUITEN
Een nieuwe tendens is het kiezen voor een binnen- en buitentegel uit dezelfde collectie.  Zo laat je jouw interieur overvloeien naar je terras. Het levert je een zalig gevoel van ruimte en rust op. In de toonzaal kan je zo verschillende collecties bewonderen. De buitenversies zijn uiteraard wel dikker én voorzien van meer antislip.

RUIME SHOWROOM
Kom gerust inspiratie opdoen in de toonzaal aan de Nieuwe Kaai in Turnhout. Daar kan jij je unieke combinatie samenstellen dankzij het uitgebreide assortiment. De grote tegeloppervlaktes geven je meteen een beeld van het eindresultaat. Om de service compleet te maken, adviseert Gilbo je graag in plaatsing én onderhoud. Tegels plaatsen doet Gilbo niet zelf, maar ze werken wel samen met enkele ervaren plaatsers die met veel deskundigheid de werken voor je uitvoeren. Wie liever zelf aan de slag gaat, vindt naast de tegels ook alle nodige bouwmaterialen en onderhoudsproducten in de winkel.

Kortom: Bij Gilbo krijg je een totaalbeeld van wat er bestaat op het vlak van keramische tegels.

Gilbo
Karel Oomsstraat 25, 2300 Turnhout
Tel. +32 (0)14 41 69 39
info@gilbotegels.be
www.gilbotegels.be
Open: Ma tot vr: 8 tot 17.30 uur
Za: 9.30 tot 12 uur

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.