Ondernemersnieuws

Garage Van Der Steen breidt aandeel elektrisch rijden fors uit

Gepubliceerd: 31 mei 2021  |  Onderox editie: 209

Ravels — Bij Garage Van Der Steen in Poppel (Ravels) kan je met wagens van alle constructeurs langskomen, zowel voor onderhoud en herstellingen als voor de aankoop van een nieuw (of tweedehands) exemplaar. In het jaar waarin de zaak 35 kaarsjes uitblaast, breidt het aanbod voor w e elektrisch wil rijden stevig uit. Met elektrische wagens, uiteraard, maar sinds kort kan je hier ook E-steps, elektrische mini-fietsen en E-scooters vinden. Die laatste kan je zelfs huren voor een verkwikkend ritje in de omgeving.

Garage Van Der Steen werd opgericht in 1986 door Willy en Paula Van Der Steen als een Opelgarage. Vandaag heeft hun zoon Jan de dagelijkse leiding in handen. Hij is intussen al 17 jaar mee actief in de garage. Zijn vrouw Tinne staat samen met Paula in voor de boekhouding, het onthaal en de verkoop en zelfs hun kindjes Wout en Noor kan je als vaste klant af en toe in de garage zien rondlopen. Een echt familiebedrijf dus.

QUALITYGARAGE
De garage is al lang niet meer gebonden aan één merk. Je kan er dus met auto’s van alle constructeurs langskomen. Jan werkt onder het label Qualitygarage zodat je als klant bij onderhoud, herstellingen en carrosseriewerk gewoon de fabriekgarantie kan behouden. Het label wijst ook op het feit dat de werknemers over de nodige kennis en producten beschikken om jouw wagen met de hoogste zorg en expertise te behandelen, met welk automerk je ook rijdt.

SCOOTERS KOPEN ÉN HUREN
Dit jaar viert Garage Van Der Steen zijn 35ste verjaardag. Een mooi moment om al even naar de toekomst te kijken. Voor Jan en Tinne betekent het dat ze meer willen inzetten op elektrische voertuigen. “Want wij geloven dat daar een groot deel van de toekomst van onze sector ligt. Daar bereiden wij ons nu al op voor. We rijden zelf al een tijdje met een hybride om het gevoel van elektrisch rijden nog beter te leren kennen”, vertelt het koppel. Jan heeft alle diploma’s op zak om aan alle soorten elektrische voertuigen te mogen werken, ook aan elektrische scooters. Die kan je voortaan in de garage bestellen en aankopen, daarbij kan je rekenen op korte levertijden. Sinds begin deze maand kan je zo’n E-scooter ook huren in de garage. “Per halve dag. En wie dat wil, geven we enkele leuke punten mee in de buurt die het bezoeken waard zijn. Intussen hebben de B&B’s en toeristische diensten in de omgeving deze dienst al ontdekt, maar je kan net zo goed zelf langskomen als je een leuke activiteit zoekt of op een originele manier de buurt wil verkennen.”

E-DRIVE
In de showroom staan zowel nieuwe als tweedehandsauto’s te wachten op een nieuwe eigenaar. Uiteraard kan je hier net zo goed de wagen van je dromen bestellen, zonder dat je gebonden bent aan één bepaald merk. Ook in de showroom zal het aanbod elektrische en hybridewagens steeds groter worden. Met daarnaast een mooi aanbod aan elektrische bedrijfswagens, steps, scooters, brommers, mini-fietsen of zelfs kleine elektrische stadswagens. Een stevige uitbreiding van het E-drive-gedeelte dus. En wie voor thuis een laadoplossing wil voor zijn nieuwe voertuig: weet dat Garage VDS samenwerkt met gespecialiseerde firma’s om dat mogelijk te maken. Vraag er gerust naar.

ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN
“Maar dat betekent uiteraard niet dat we de auto’s met verbrandingsmotoren vergeten of niet meer aanbieden”, benadrukt zaakvoerder Jan. “We tonen onze veelzijdigheid en willen dat iedereen hier met zijn voertuig kan langskomen. Los van hoe je wagen wordt aangedreven.” Voor onderhoud en herstellingen, ook aan de carrosserie, blijft Garage Van Der Steen dus gewoon beschikbaar voor iedereen die veilig de baan op wil.

Garage Van Der Steen
Goirleweg 2, 2382 Ravels
Tel. +32 (0)14 65 80 34
info@garagevds.be
info@edrive-VDS.com
www.garagevds.be
www.edrive-VDS.com

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.