Ondernemersnieuws

Fashion Square De Brinck: een veelzijdige feestcollectie voor het hele gezin

Gepubliceerd: 24 februari 2023  |  Onderox editie: 228

Reusel — Rondom het pittoreske Fashion Square De Brinck in Reusel vind je zo’n 3.000 m² aan fashion en food. Met parking vlak voor de deur en meerdere modezaken die dezelfde visie delen: een persoonlijke service en een compleet aanbod voor het hele gezin. De nieuwe collectie is binnen, met heel wat aandacht voor feestkledij.

De eerste warme voorjaarsdagen komen er stilaan aan. En dat betekent ook: huwelijken, familiefeesten, communie- en lentefeesten en babyborrels waar je mooi uitgedost naartoe wil gaan. In de modezaken aan Fashion Square De Brinck in Reusel is de nieuwe feestcollectie net binnen. Het handige is dat je er met de hele familie kan langskomen om je volledige outfit te kopen. Het hele plein vormt als het ware één grote one-shop-stop waar iedereen zijn gading vindt.

COMPLETE AANBOD
Elke winkel heeft hier zijn eigen stijl en specialiteiten. Only For Men is bijvoorbeeld voor mannen de ideale locatie om een volledige outfit bij elkaar te shoppen. Een driedelig trouwkostuum begint hier al vanaf 699 euro. Maar net zo goed vind je hier vrijetijdskledij, schoenen, riemen en accessoires. Een compleet aanbod dus, van ondergoed tot trouwpak. Uniek Mode biedt dat complete aanbod voor dames. Met een brede waaier aan kwalitatieve merken en diverse stijlen. Zo heeft het o.a. de exclusieve collectie van Natan van ontwerper Eduard Vermeulen, het favoriete modehuis van de Nederlandse koningin Maxima, in de rekken hangen. XO Fashion, het jongere zusje van Uniek Mode, is dan weer een hippe jongerenzaak met een vernieuwende collectie vol verrassende outfits voor dames, zowel casual als feestelijk.

UNIEK CONCEPT VOOR DENIMFANS
Of stap binnen bij The Bakery, een bijzondere winkel die de mooiste jeansbroeken voor alle gelegenheden verzamelt in een voormalige bakkerij die puur vakmanschap en authenticiteit uitademt. Met exclusieve merken uit Engeland en Italië, een waar genot voor de echte denimfan. Een uniek concept in een prachtige setting. Er worden hier zelfs nog af en toe koeken en brood gebakken. En je krijgt je nieuwe jeans in een broodzak mee naar huis.

ERVARING IN MODEWERELD
De kledingwinkels rondom het plein hebben allemaal pure professionals aan boord. Geen tijdelijke verkopers of jobstudenten, maar gespecialiseerde stylisten die al hun hele leven met hun twee voeten in de modewereld staan en je zo kunnen helpen een bijzondere outfit samen te stellen. Als een soort personal shopper dus. Je kan ook op afspraak komen, zo ben je er zeker van dat er iemand speciaal voor jou aanwezig is. Eén op één. Handig als je bijvoorbeeld huwelijkskledij zoekt. Je hoeft dus niet eerst zelf de hele winkel te doorlopen, laat je gewoon rustig adviseren. Onder het genot van een tas koffie, een glaasje cava of een speciaalbiertje.

TIJDELIJKE OMLEIDING
Parkeren kan op het plein zelf, centraal tussen alle winkels. Reusel is makkelijk bereikbaar vanuit de Kempen, let er wel op dat de brug aan Voorheide in Arendonk vanaf 27 februari onderbroken is. Er is een korte omleiding voorzien via Mol-Postel, waar de E34 een tijdelijke op- en afrit krijgt. Only For Men is 7 dagen op 7 open. The Bakery is enkel maandag gesloten, XO Fashion en Uniek Mode houden enkel op zondag de deuren dicht.

MODESHOW BIJ UNIEK MODE
Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert Uniek Mode een eigen fashion show. Vanaf 13 uur toont het de mooiste stukken uit de nieuwe collecties, waarbij de feestcollectie ook prominent in beeld zal worden gebracht. Met een bijhorend hapje en drankje. De show duurt zo’n twee uur. Vooraf inschrijven hoeft niet.

De Brinck Fashion Square
Lindestraat in Reusel
www.debrinckreusel.nl

www.uniekmode.nl
www.onlyformen.nl
www.xofashion.nl
www.thebakerystore.nl

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.