Ondernemersnieuws

Exclusieve kledingwinkel Nice verwelkomt steeds meer Kempenaars

Gepubliceerd: 25 augustus 2022  |  Onderox editie: 222

Reusel — Op het marktplein van Reusel opende onderneemster Nathalie van Herck-Sol een half jaar geleden haar exclusieve kledingwinkel Nice. Daarmee richt ze zich op het hele gezin. Naast kleding zijn er ook opvallend veel accessoires te verkrijgen.

Begin dit jaar opende kledingwinkel Nice de deuren in het centrum van Reusel. De zaak biedt modieuze kledij aan voor dames, heren en kinderen vanaf 4 jaar, compleet met een heleboel accessoires. “Intussen is ons aanbod aan grote maten verder uitgebreid”, licht Nathalie toe. “We merkten dat daar veel vraag naar was. Bij de vrouwen gaan we voortaan tot maat 46, bij de mannen tot 4XL.” In het aanbod zitten merken als Nikkie, My Brand, Confirm, Iceberg, Diesel, Dsquared2, Antony Morato, Nik &Nik, Fifth House, Ballin Amsterdam, Quotrell, Richesse en Jacky Luxury. Stuk voor exclusieve merken die Nathalie zorgvuldig uitkoos en die in de directe omgeving nergens anders verkrijgbaar zijn.

SIERADEN, HANDTASSEN,…
In de winkel vind je ook handtassen, riemen, schoenen, sjaaltjes, parfums en juwelen. “De sieraden van Melano zijn bijvoorbeeld erg in trek”, zegt Nathalie. “Veel Vlamingen komen er speciaal voor naar hier. We hebben hoe dan ook veel Kempense klanten, Reusel Markt is bijvoorbeeld altijd zo’n moment waarop zij massaal naar hier komen. Belgische dames houden er ook van om complete outfits te kopen. Als ze een nieuwe jas vinden, willen ze daar ook graag bijpassende schoenen en een handtas bij. Dat kan hier allemaal.” De zaak telt zo’n 200 m² aan winkeloppervlakte, inclusief een eigen koffiehoekje, en heeft een stoere uitstraling met hier en daar een vleugje blingbling. In de etalage vind je geen paspoppen, maar wel een groot digitaal scherm waarop je al een voorproefje krijgt van de collectie die je binnen kan kopen.

Nice
Markt 14, Reusel
Tel. +31 630 64 13 67
info@niceshop.nl
www.niceshop.nl
Open: di tot vr: 9.30 tot 18 uur
Za: 9.30 tot 17 uur
Zo: 11.30 tot 16 uur
Ma gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.