Ondernemersnieuws

Eerste hulp is te laat

Gepubliceerd: 2 februari 2024  |  Onderox editie: 238

We hebben het onlangs nog gemerkt tijdens de sneeuwdagen in januari, het kan behoorlijk glad zijn op je buitenterras, tuinpad, de trap naar je voordeur,… Dé oplossing heet ‘de korrelloper’ en dat leggen we even uit.

Door regen, ijzel en sneeuw kan het glad worden. Maar je kan toch niet heel het voorjaar binnenblijven. Laten we het probleem van een natte vloer als voorbeeld nemen. Er bevindt zich dan een minuscuul laagje water tussen je schoenzool en de vloer, je stapt als het ware op het water. De kans dat je schuift, is bijzonder groot. Vergelijk het met aquaplanning in de autowereld. Je kan natuurlijk je schoeisel aanpassen naar zwaar geprofileerde bergschoenen. Dan ga je al een stuk veiliger stappen omdat je de raakvlakken met de ondergrond vermindert.

DUIZENDEN KORRELS
Logische reactie: “Ik kan toch niet de hele tijd bergschoenen dragen.” Klopt volledig. Dus moeten we het contact tussen de schoenzool en de vloer verminderen met een antislip substantie waarop je wél veilig kunt stappen. Die oplossing bestaat, namelijk een mat die is uitgerust met duizenden scherpe korrels per vierkante meter. Wanneer je die mat makkelijk kunt plaatsen, uitrollen, versnijden, onderhouden, ijs- en sneeuwvrij maken en per vierkante meter minder betaalt dan een doktersbezoek, dan zijn in één keer alle problemen opgelost. Weet ook dat de mat in een leuke, neutrale kleur beschikbaar is en door zijn samenstelling automatisch stabiel blijft liggen, ook op trappen. Dit product noemen we ‘de korrelloper’. Het is opgebouwd uit een cel-rubberen ondergrond die zich volzuigt met vocht om op die manier te stabiliseren. De toplaag bestaat uit duizenden scherpe kunststofkorrels. De twee lagen worden samengehouden door en versterkt met een glasvezel. Daardoor is de levensduur minstens vier à vijf seizoenen bij standaardgebruik in en om het huis.

Bij SaniMat helpen Rob en Anita je in de zoektocht naar een geschikte mat. Zij geven een antwoord op al je vragen en reiken voor elk probleem een oplossing aan. Bel of mail hen volledig vrijblijvend!

SaniMat
Kerkhofstraat 34, Retie
Tel. +32 (0)14 37 37 04
Gsm. +32 (0)475 43 95 96
info@sanimat.be
www.sanimat.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.