Ondernemersnieuws

Diba: professionals in houten poorten

Gepubliceerd: 24 februari 2022  |  Onderox editie: 217

Mol — Diba uit Mol is specialist in het vervaardigen en plaatsen van houten poorten, brievenbussen en tuinschermen. Met 20 jaar ervaring in de sector. Al het schrijnwerk gebeurt in eigen atelier, volledig op maat. De zaak biedt topkwaliteit aan een eerlijke prijs en houdt het hele proces van a tot z in handen.

Wie zijn zinnen heeft gezet op een houten poort, moet zeker eens bij Diba in Mol langsgaan. Al 20 jaar maken ze er houten poorten, deuren en tuinschermen. Samen met jou wordt bekeken wat het beste past bij jou thuis en in welke stijl alles afgewerkt dient te worden, zowel naar functionaliteit als schoonheid.

MAATWERK ZONDER BEPERKINGEN
Beperkingen zijn er nauwelijks. Tuinpoorten, draaipoorten, schuifpoorten, weipoorten, opritpoorten,… Diba kan ze in alle maten en in alle denkbare stijlen maken. Ook voor specifieke problemen helpt het team mee naar een oplossing te zoeken. Daarbij kan er altijd advies gegeven worden aan de hand van de allernieuwste technieken. Woon je bijvoorbeeld langs een drukke straat en wil je snel bij thuiskomst je oprit kunnen opdraaien? Dan kan je kiezen voor een poort met High Speed Motor of opteren voor een ‘long range ontvanger’ die er met zijn eigen technologie voor kan zorgen dat jij de poort al kan openen terwijl je nog maar net je straat indraait.

TOPKWALITEIT
Diba kiest onvoorwaardelijk voor topkwaliteit in hout. Zo worden de meeste realisaties afgewerkt in Afrormosia en padouk, tropisch hardhout van de allerbeste kwaliteit dat optimaal geschikt is voor ons klimaat. Het zijn twee van de sterkste houtsoorten die er bestaan. Bovendien is er zo een kleiner risico op scheuren en vervormingen, een belangrijk voordeel. En na verloop van tijd wordt het hout zelfs nog mooier. Die topkwaliteit wordt bovendien geleverd aan een eerlijke prijs.

UIT EIGEN ATELIER
Alles wordt volledig op maat gemaakt in het eigen atelier in Mol. Diba komt steeds ter plaatse om samen met jou alle mogelijkheden te bekijken. Het bedrijf garandeert een uniform resultaat dat helemaal past bij de omgeving waarin het geplaatst wordt. Zo kan je voor jouw schutting of tuinscherm zowel het model, de hoogte als de breedte helemaal zelf kiezen. Zelfs bij de brievenbussen worden er hier enkel unieke exemplaren gemaakt, die voldoen aan jouw specifieke eisen. Klassiek of modern, met een inox, messing of zwart gelakt klepje of dak erop. Al dan niet met het huisnummer er mee in gefreesd. Ook zwart beslag behoort tot de mogelijkheden.

AUTOMATISATIE
Ook automatisatie van je poort kan voorzien worden. Daarvoor zijn er verscheidene mogelijkheden: een codeklavier, parlofoon of videofoon bijvoorbeeld. Al dan niet automatisch doorgeschakeld naar je smartphone of tablet. Ook verlichting kan probleemloos mee geïntegreerd worden. Alle andere niet-houten onderdelen van de poort worden trouwens in inox vervaardigd, zoveel mogelijk onzichtbaar gemonteerd om een strakke uitstraling te bewaren.

INSPIRATIE IN DE TOONZAAL
Kom, na afspraak, gerust even langs in de toonzaal aan de St Apollonialaan in Mol. Daar kan je ook ’s avonds of in het weekend terecht. Je kan er rustig meer uitleg krijgen over de mogelijkheden die Diba je biedt of je laten inspireren door de poorten en de andere realisaties die in de toonzaal staan opgesteld.

PLAATSER/SCHRIJNWERKER GEZOCHT
Intussen is Diba op zoek naar een extra werkkracht om het team te komen versterken. Ben jij geïnteresseerd om als schrijnwerker en/of plaatser van poorten aan de slag te gaan? Neem contact op met Diba via bovenstaande gegevens.

Diba
St Apollonialaan 196, Mol
Tel. +32 (0)495 31 65 29
info@dibahoutenpoorten.be
www.dibahoutenpoorten.be
Toonzaal open na afspraak, ook ’s avonds en in het weekend

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.