Ondernemersnieuws

De Zipper verhuist naar Turnhout

Gepubliceerd: 30 juni 2023  |  Onderox editie: 232

In januari 2021 openden Nancy en Wim De Zipper: een one-stop-shop voor naaien, breien en handwerk. De huidige winkel in Mol was mooi maar had enkele grote nadelen: de lesruimte bevond zich boven waardoor niet iedereen kon deelnemen aan de workshops, in het oude pand werd het veel te warm in de zomermaanden en het gebrek aan parking voor de deur bleek lastig voor klanten met zware naai- en borduurmachines.

Na een lange zoektocht vielen alle puzzelstukjes in elkaar op een nieuwe locatie: parking Le Bon in Turnhout. Ruime parkeergelegenheid vlak voor de deur, alles op het gelijkvloers, en meer dan genoeg ruimte voor een nog groter aanbod. De formule blijft hetzelfde: je kan hier terecht voor naai- en borduurmachines en onderhoud of herstelling van machines van alle merken en leeftijden. Met de komst van De Zipper heeft Turnhout opnieuw een Bernina-dealer, na het pensioen van Mariën-Hendrickx.

De winkel biedt daarnaast een ruim aanbod stoffen, fournituren, wol, breimachines, boeken en patronen. Ook het concept van het naai- en breicafé nemen we mee: gezellig samen naaien, breien, haken, tassen maken,…

Tot en met augustus kan je nog bij De Zipper terecht in de Kloosterstraat in Mol. Vanaf 1 september is de winkel even dicht, om opnieuw te openen in Turnhout eind september. Houd de website in de gaten voor meer info!

De Zipper
Victoriestraat 23, Turnhout
Tel. +32 (0)14 59 20 51
www.dezipper.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.