Ondernemersnieuws

De Vocht Expert viert zijn duizendste tevreden klant

Gepubliceerd: 29 augustus 2022  |  Onderox editie: 222

EEN BLIJVENDE OPLOSSING VOOR ELK VOCHTPROBLEEM
De Vocht Expert is een ervaren vochtbestrijder die elk probleem na een grondige diagnose bij de wortel aanpakt. Schimmels door condensatie, opstijgend vocht of insijpelend water in kelders: zaakvoerder Marlon vindt voor alles een duurzame oplossing en samen met zijn trouwe medewerkers zorgt hij voor een feilloze oplossing.

De Vocht Expert pakt alle vochtproblemen aan die een woning kan hebben. Het bestrijden van schimmelvorming door condensatie, opstijgend vocht of insijpelend water in de kelder zijn de specialisaties van Marlon en zijn team. Marlon maakt een gratis en volledige diagnose van elke problematiek, maakt een offerte en volgt elke werf zorgvuldig op. Samen met zijn ervaren team lost hij de problemen op. “Ik mag mijn twee handen kussen dat ik zo’n sterk team heb”, verzekert Marlon. “We zijn complementair en leren van elkaar.” Marlon maakt enkel een offerte als hij een blijvende oplossing kan garanderen. “Anders kunnen we onze 30 jaar garantie niet bieden”, zegt hij. “De klanten die met ons in zee gaan, kunnen op hun twee oren slapen dat ze structureel geholpen worden. Ik ga ter plekke kijken en constateer de problemen. Jaarlijks bekijken we zo’n 500 à 600 gevallen. Nog nooit was er een probleem waarvan ik de oorzaak niet gevonden heb of dat ik niet heb kunnen oplossen. We stellen ons niet tevreden met het enkel wegwerken van de oorzaak of de symptomen. Vaak houden collega’s het bijvoorbeeld bij het injecteren van de muren, zonder dat de gevolgschade wordt aangepakt. Al snel krijgt de klant dan het beeld van ‘dit is niet opgelost’. Zo doen wij het dus niet.” De agenda van de Vocht Expert is bijzonder goed gevuld. “Op de acht jaar dat we bestaan hebben we 1.550 werven gedaan”, zegt Marlon. “Dat zijn er 16 per maand. We hebben ondertussen meer dan 1.000 tevreden klanten. Zowat tachtig procent van onze klanten bereikt ons via mond-tot-mondreclame. Ik denk dat de combinatie van bewust niet werken met vertegenwoordigers en de volledige administratie in eigen handen hebben samen met onze kennis en ervaring onze sterke troef is. We doen alles zelf, van A tot Z. Hierdoor kunnen we onze prijzen drukken en geven we comfort en gemoedsrust aan onze klanten.”

EEN BETROUWBARE PARTNER
De Vocht Expert is een geregistreerd aannemer voor binnenisolatie. De attesten die aan de klanten gegeven worden geven hen recht op het verkrijgen van premies en subsidies. Marlon en zijn team werken ook volledig volgens de nieuwste normen (ventilatienorm, Benor, BEN). Ze maken uitsluitend gebruik van gecertifi ceerde en gekeurde producten en bieden oplossingen met een garantiecertifi caat (30 jaar bij opstijgend vocht, 10 jaar bij kelderdichting, resultaatgarantie bij ventilatie). De hele administratie en de werfopvolging gebeurt bovendien door Marlon zelf, waardoor de klant één vast aanspreekpunt heeft. De ervaring en de stielliefde van het team zijn een garantie op degelijk vakwerk en jarenlange partnerschappen.

LOKALE MARKT
De Vocht Expert concentreert zich uitsluitend op de lokale Kempense markt. “Door onze sterke mond-tot-mondreclame en de vele aanvragen hebben we de luxe om enkel in de Kempen te werken”, stelt Marlon. “Door die afbakening kunnen we onze klanten nog beter en nog sneller op hun wenken bedienen.” 

ONDEROX-ACTIE
Bij een bestelling voor 20/09/2022 met de vermelding ‘Onderox-actie’ betalen wij de 6% btw!

DE VOCHT EXPERT ZOEKT EEN BEZETTER/STUKADOOR
Om onze tevreden klanten de service te bieden die ze gewoon zijn, zijn wij op zoek naar een (m/v) gemotiveerde arbeider met zin voor verantwoordelijkheid. Wij bieden een leuke gevarieerde job in een firma met respect voor eenieder, een opleiding op de werkvloer, een goed loon en eventuele doorgroeimogelijkheden als ploegverantwoordelijke. Rijbewijs B en ervaring in binnen bepleistering is noodzakelijk. Ervaring in ventilatie of vochtbestrijding is mooi meegenomen. Stuur jouw gegevens en werkervaring via mail naar info@devochtexpert.be of bel 0479 47 31 06.

De Vocht Expert
Waterloostraat 15/17, 2200 Herentals
0479 47 31 06
info@devochtexpert.be
www.devochtexpert.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.