Ondernemersnieuws

De Linnenwinkel: lingerie met aandacht

Gepubliceerd: 30 april 2021  |  Onderox editie: 208

Dessel — Elke vrouw gaat in haar leven door verschillende fases die een invloed hebben op haar welbehagen en haar figuur. Voor producenten van lingerie is dat een belangrijk aandachtspunt. Het Duitse kwaliteit smerk ANITA zet daarom niet alleen in op moderne en comfortabele lingerie, het zoekt voor elke levensfase ook naar oplossingen. In De Linnenwinkel in Dessel stelt zaakvoerster Leen Peeters hun collectie graag aan u voor.

De producten van het lingeriemerk ANITA zijn ontworpen voor verschillende doelgroepen maar hebben allen één ding gemeen: een superieure pasvorm, optimaal draagcomfort en topkwaliteit. Het bedrijf startte in 1886 in Dresden, een bloeitijd voor startende ondernemingen en uitvindingen. In de 19de eeuw was lingerie nog bedoeld om vrouwelijke rondingen weg te werken, het lichaam in een keurslijf te dwingen en warm te houden. Vrouwen droegen vijf pond ondergoed met zich mee. Leen: “Vandaag zien we dat bh’s en slipjes de natuurlijke vrouwelijke vormen vooral flatteren. Er wordt ook veel meer belang gehecht aan draagcomfort, in elke specifieke situatie waarin de vrouw zich bevindt.”

VIJF PRODUCTLIJNEN ANITA
ontwikkelde vijf verschillende productlijnen. Leen: “‘ANITA since 1886’ staat voor degelijke lingerie en het dagelijkse draagcomfort. ROSA FAIA is een jonge collectie die eerder de modetrends in kleuren en pasvormen volgt, ook voor grote cups en borstomtrekken. Hun twin-serie is al jaren een voltreffer met een superzachte bh die we in de winkel al lachend ‘een sloefke’ noemen.” Een belangrijke troef voor het merk ANITA is dat zij lingerie ontwikkelen voor specifieke fases in het leven van de vrouw. ‘Anita Maternity’ begeleidt met aangepaste lingerie jonge moeders in hun zwangerschap, de borstvoeding en later in het opnieuw in vorm komen van hun figuur. Leen: “Een zwangerschap is een enorme belasting voor het lichaam, vooral voor de rug. Met zachte maar sterk ondersteunende materialen biedt deze collectie een oplossing voor wat voor een vrouw een mooie tijd is maar die ook haar lichaam op de proef stelt. Voor wie veel aan sport doet, zorgen de functionele bh’s van ‘Anita Active’ ervoor dat de pasvorm optimaal blijft tijdens het vele bewegen. ‘Anita Care’ tenslotte voert permanent onderzoek naar hoe ze vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan kunnen bijstaan met kwaliteitsvolle borstprotheses en aangepaste lingerie.”

LINGERIE MET AANDACHT
Bij het aankopen van lingerie laat de vrouw zich van haar meest intieme kant zien. Dat vraagt in de winkel om discretie, professioneel advies en aandacht voor haar persoonlijke noden. Leen: “Ons team is opgeleid om de klanten in onze winkel op een empathische manier te begeleiden. Lingerie verkopen is niet alleen het best passende model aanbieden, het is ook inzicht verwerven en je extra inzetten om voor moeilijke situaties een oplossing te vinden. Vrouwen moeten daar in elke fase van hun leven op kunnen vertrouwen en het lingeriemerk ANITA is daarin een mooie bondgenoot. Hun drijfveer is om voor elke speciale behoefte de meest optimale lingerie te ontwikkelen, met aandacht voor draagcomfort en mode. Met het aanbieden van hun volledige lingeriecollectie brengen wij dat in de Linnenwinkel elke dag in de praktijk.”

De Linnenwinkel
Molsebaan 14 – 2480 Dessel
Tel. +32 (0)14 37 88 92
www.delinnenwinkel.net
Open:Di tot vr: 9.30 tot 12.30 uur en 13.30 tot 18 uur
Za: 9.30 tot 17 uur
Zo en ma gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.