Ondernemersnieuws

De Kaasboerin: een schat aan ervaring in feest vieren

Gepubliceerd: 27 januari 2023  |  Onderox editie: 227

De Kaasboerin houdt van feest vieren. De bekende Postelse zaak viert dit jaar zelf een dubbel jubileum en mocht doorheen de jaren al heel wat bijzondere feesten organiseren. Als jij binnenkort dus iets te vieren hebt, kan je hier met een gerust hart aankloppen. De Kaasboerin werkt daarbij volledig op maat, voor elk budget.

De Kaasboerin is een gevestigde waarde in de Kempen. Niet alleen op het vlak van feest vieren, maar ook van feesten organiseren. Doorheen de jaren was de zaak al gastheer voor honderden feesten, voor alle denkbare gelegenheden. Daarvoor heeft het drie zalen en een groot buitenterras ter beschikking. Wie iets te vieren heeft, kan hier altijd terecht. Van kleine groepen tot grote feesten tot 250 personen.

VOLLEDIG OP MAAT
Alles gebeurt op maat van de feestvierder. “Wij zijn er om jouw dromen te vervullen”, vertellen zaakvoerders Jan Cools en Rik Wynants. “Het moet een prachtige dag kunnen worden, exact zoals jij het in gedachten had. Wij ontzorgen je volledig.” De inrichting van de zaal kan je helemaal zelf in handen nemen, of overlaten aan het team van De Kaasboerin. Ook voor het culinaire staat het team in. “Je komt best vooraf even langs om de vele mogelijkheden samen te overlopen. Gaande van een receptie met hapjes, een breugheltafel, een koud en/of warm buffet, een feestmenu, een luxebarbecue,…”

DUBBEL JUBILEUM
De Kaasboerin bestaat intussen 60 jaar en Jan en Rik baten de zaak al 30 jaar uit. Een schat aan ervaring dus. “We hebben al heel diverse en uiteenlopende feesten georganiseerd. Van een kleine intieme setting voor een familiefeest tot grote bedrijfsfeesten van multinationals, en alles wat daartussen ligt. Een huwelijk, receptie, communie- of lentefeest, jubileum, babyborrel, pensioenfeest, bedrijfsfeest,… Noem maar op. Zowel overdag als ’s avonds kan er bij ons gefeest worden. Voor elk budget zijn er mogelijkheden beschikbaar.”

GROTE SPEELTUIN
Ook de bekende speeltuin buiten is een groot pluspunt voor feestvierders. “We merken vooral dat ouders en grootouders die iets te vieren hebben dat een grote meerwaarde vinden”, leggen Jan en Rik uit. “De kinderen kunnen zich dan buiten uitleven in de speeltuin, die volledig afgesloten is, en de volwassenen genieten binnen of op het terras.” Naast die speeltuin is er buiten een apart gedeelte beschikbaar voor wie hier een feest organiseert, ideaal om bijvoorbeeld een receptie te geven voor je met je gezelschap naar binnen trekt om daar verder te vieren. Met zicht op de speeltuin, zodat de kinderen zich daar kunnen amuseren terwijl de volwassenen klinken op de feestvierders of al een hapje eten. “Omdat we drie zalen hebben en die mogelijkheden buiten, kunnen we altijd een feest op maat voorzien waarbij je met je eigen gezelschap, met de nodige privacy, ten volle kan komen genieten van zo’n speciale dag.”

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via onderstaande contactgegevens of kijk al eens op de website.

De Kaasboerin
Eerselseweg 99, Mol-Postel
Tel. +32 (0)14 37 70 84
info@kaasboerin.be
www.kaasboerin.be/feesten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.