Ondernemersnieuws

CSP Engineering zoekt toffe, oplossingsgezinde pietjes-precies mét goesting

Gepubliceerd: 24 februari 2022  |  Onderox editie: 217

Klinkt niet zo sympathiek? Tuurlijk wel! Bij CSP werken er namelijk al zo enkele kalibers en we willen méér van dat! Bij ons zijn de koffiebonen nooit op, word je getrakteerd op een schaterlach tijdens de pauze, kan je over een uitdaging pingpongen bij een collega of krijg je een stressbal om je geopereerde vingers te trainen. Dat is hoe het eraan toe gaat, leuk om vooraf te weten waar je terechtkomt, toch?

In 1994 richtte Jan Peeters CSP Engineering op vanuit zijn passie voor techniek en machinebouw. Nu Jans pensioen stilaan in zicht komt, neemt Geert Van Loocke het roer over. Weliswaar met dezelfde passie en goesting en met ervaring in de machinebouw. Maar met nieuw bloed, een mooie groei en duidelijke doelen gaan we de toekomst tegemoet. Jan blijft nog een tijd aan Geerts zijde om een vlotte overgang en continuïteit aan onze klanten te kunnen garanderen. Maar in deze nieuwe opstelling kunnen we gerust spreken over CSP Engineering 2.0.

EXTRA SPELERS GEZOCHT!
De goesting in het zoeken van oplossingen en om tot een perfect kwalitatief resultaat te komen is een must, dat spreekt voor zich. Maar wij vinden contente mensen minstens even belangrijk. Daarna kan je terug aan de slag om ervoor te zorgen dat we dé oplossing voor onze klanten ontwerpen, bouwen, testen en afleveren. Zoals Erik zegt: “Het blijft boeiend als de installatie tot leven komt, hiervoor smijt je je elke dag.” Doe gerust een vreugdedansje als alles werkt zoals je dat in gedachten had, dat doen wij ook. De ene inwendig, de andere vol enthousiasme. Hier ga je een uitdaging nooit alleen aan. Met respect voor elkaar, samen werken aan een doel zorgt elke keer voor een kruisbestuiving met een prachtig resultaat. Dat willen wij héél graag uitbreiden met nog meer expertise, oplossingsgezindheid, toffe babbels,... Zo van die collega’s die van CSP Engineering mee elke dag een toffe, fijne werkplek mét goesting maken. En die goesting kan er alleen blijven als je naast je werk ook voldoende tijd overhoudt om met je kids te knuffelen, te gaan sporten, met je partner een hapje te gaan eten, een ritje op je motor te maken,… Daarom vinden wij het van cruciaal belang dat je leven in balans is. Filevrij woon-werkverkeer helpt je daar alvast bij. Zo gaat dat bij een warme familiale werkplek.

LAAT VAN JE HOREN!
Werk je ook graag mee aan projecten van A tot Z? Wetende dat je ondersteund wordt met de nodige kennis, expertise en ervaring om af te toetsen bij collega’s? Afgewisseld met een koffie of een babbel, want oh ja, wij lunchen graag samen. Van zodra het terug mag... Laat van je horen! Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken of jij ons team kan vervoegen!

CSP Engineering
Stenehei 30/10, 2480 Dessel
Tel: +32 14 37 77 52
frieda.wens@csp-engineering.com

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.