Ondernemersnieuws

Company Festival: nieuw festival kiest voor gezelligheid en topaffiche

Gepubliceerd: 29 augustus 2023  |  Onderox editie: 233

Lommel - Op zaterdag 9 en zondag 10 september vindt de eerste editie van Company Festival plaats op festivalterrein Kristalpark in Lommel. De organisatie mikt op top live bands, veel randanimatie en een gezellige inrichting. Met o.a. op de affiche: Laura Tesoro, Regi Live, Suzan & Freek, Ketnetband en Camille.

Festivalterrein Kristalpark in Lommel wordt het tweede weekend van september ingenomen door Company Festival. Een fris, nieuw festival met een gezellige inrichting en sfeer, een heleboel randanimatie, cocktailbars, mooie overdekte terrasjes waar je rustig iets kan eten en drinken, een tiental attracties voor jong en oud en heel wat toppers op het podium. Zo komen zaterdag Laura Tesoro, Suzan & Freek, Regi (& special guests) en Q-dj Maarten Vancoillie langs.

BETAALBARE TICKETS
Het nieuwe festival heeft een maximumcapaciteit van 5.000 bezoekers per dag. De ticketverkoop zit intussen helemaal op kruissnelheid, dus je wacht best niet te lang met je ticket te kopen. Dat kan makkelijk via de website www.companyfestival.be. Een ticket kost 25 euro voor zaterdag, 20 euro voor zondag of 40 euro voor een combiticket. “Het is dankzij de ondernemers en bedrijven uit de buurt die dit event mee dragen dat we ons festival betaalbaar kunnen maken“, vertelt Emily Korst, organisator van het Workr Company Festival. “Rondom het festivalterrein kan je trouwens met die prachtige bedrijven kennismaken in hun eigen stands.” Goed om weten: ook bij minder goed weer zijn er voldoende overdekte plekjes voorzien om ten volle van het festival te kunnen genieten.

CAMILLE EN KETNETBAND
Op zondag staat de ‘Friends & family day’ gepland. Daarbij stappen Ketnetband en Loco Kids Disco het podium op en komt ook Camille langs met haar spectaculaire SOS tour show. De gratis attracties die zaterdag enkel gericht zijn op volwassenen, zullen die dag vooral de kinderen aanspreken. Het hele weekend staat er centraal op het terrein een dj-booth waar verschillende dj’s (Donnelly – Philip VDW – Loewie-G) in de namiddag én tussen de optredens door zorgen dat het feest nooit stilvalt!

Zaterdag 9 en zondag 10 september
Zaterdag vanaf 14 uur (vanaf 16 jaar)
Zondag vanaf 13 uur (alle leeftijden)
Meer info en tickets: www.companyfestival.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.