Ondernemersnieuws

Bobbejaanland viert 60ste verjaardag in stijl

Gepubliceerd: 29 juni 2021  |  Onderox editie: 210

Lichtaart — Bobbejaanland blaast dit jaar 60 kaarsjes uit! En dat moet uiteraard gevierd worden! Verschillende initiatieven zetten de rijke geschiedenis van ’t plezantste land op een originele manier in de verf. Zo lanceert het pretpark een gloednieuwe ochtendshow met ma scottes Bobbie en Jody, zijn er in het park 130 quizvragen over de rijke geschiedenis verspreid en is er ook online heel wat verjaardagspret te beleven.

60 jaar Bobbejaanland, het is een mijlpaal die niet ongemerkt voorbij mag gaan. Eind mei werd het startschot gegeven voor een hele resem feestelijkheden die nog het hele seizoen doorlopen. Zo zetten mascottes Bobbie en Jody dit jaar elke ochtend hun beste cowboylaarsjes voor om de bezoekers te begroeten met een heuse ochtendshow op het inkomplein. Tijdens de show krijgen de bezoekers het feestelijke Bobbejaanlandlied ‘Wereldreis’ en een herwerkte versie van de Bobbejaanland-klassieker ‘Kili Watch’ te horen. Een vleugje ‘instant happiness’ om je dag in ’t plezantste land te starten.

Verspreid over het park zijn 130 verschillende quizvragen geplaatst, die allemaal betrekking hebben tot de geschiedenis van Bobbejaanland. Leuk en leerrijk, als je bijvoorbeeld aan het aanschuiven bent bij een attractie. Via een QR-code kan je het juiste antwoord makkelijk ontdekken.

GROTE VERJAARDAGSWEDSTRIJD
Ook online valt er heel wat te beleven. Zo kunnen bezoekers inschrijven voor de grote verjaardagswedstrijd waarbij je kans maakt op één van de plezantste prijzen die tijdens het feestseizoen in de prijzenpot zitten. Denk aan: gratis duotickets, parkbezoeken met overnachting of een exclusieve VIP-verwendag met vrienden. Elke maand worden er nieuwe winnaars geselecteerd.

Doorheen het park vindt de bezoeker ook heel wat billboards met foto’s van oude attracties als de Air Race, Condor of de iconische Santa Maria. Om het nostalgische gevoel bij deze beelden nog wat te vergroten, werden de billboards telkens geplaatst op de locatie waar die klassiekers vroeger stonden.

Bobbejaanland
Olensteenweg 45, 2460 Lichtaart
www.bobbejaanland.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.