Ondernemersnieuws

Belevingshuis De Landloper dompelt je onder in de wereld van de landloperij

Gepubliceerd: 28 juni 2024  |  Onderox editie: 243

Wortel — Belevingshuis De Landloper vormt een uitstekende uitvalsbasis voor wie de prachtige omgeving van Wortel-Kolonie wil komen verkennen. Je kan hier meerdere routes afleggen met een E-step of E-scooter, deelnemen aan een unieke GPS-escapewandeling of langskomen voor één van de hoogstgewaardeerde escaperooms uit de regio.

Belevingshuis De Landloper is een plek waar geschiedenis en hedendaags avontuur samenkomen, pal in een gebied dat op de werelderfgoedlijst van Unesco prijkt.

ESCAPEROOM VAN 9,2 OP 10
Alles begon hier met de droom van zaakvoerder Dave Verschueren om een eigen escaperoom uit te baten. Na een lange zoektocht vond Dave de ideale locatie: Wortel-Kolonie. Terwijl je uit de escaperoom tracht te ontsnappen, beleef je de Kolonie alsof je zelf een landloper was. De Escaperoom telt een score van 9,2 op 10 op Escapetalk, één van de beste beoordelingen uit de ruime regio.

E-STEPS EN E-SCOOTERS
Buiten de muren van het belevingshuis bevind je je in een stiltegebied. Een geruisloze E-step of E-scooter is dus de ideale manier om de prachtige omgeving te verkennen. Je kan ze hier huren. Dave stippelde zelf meerdere avontuurlijke tochten uit, met o.a. een natuur-, een grensen een horecaroute.

GPS-BELEVINGSSPEL
Te voet op ontdekkingstocht gaan kan dan weer via het Escape De Kolonie Spel, een GPS-belevingsspel waarbij je via een tablet allerlei raadsels en puzzels te verwerken krijgt. Onderweg begeleidt acteur Jenne Decleir je met een boeiend verhaal, helemaal in het thema van De Landloper. Voor en na je activiteiten kan je terecht op het terras en in het sfeercafé met bijhorende salonnetje, ingekleed in een nostalgische sfeer. Op het terras staan altijd enkele volksspelen klaar om gespeeld te worden. Belevingshuis De Landloper biedt ook meerdere formules aan voor teambuildings en feestjes, inclusief allerlei culinaire arrangementen.

Belevingshuis De Landloper
Kolonie 33, Hoogstraten
Tel. +32 (0)497 97 75 82
info@landloper.be
www.landloper.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.