Ondernemersnieuws

Badweelde zorgt voor een boost voor je immuunsysteem

Gepubliceerd: 25 november 2022  |  Onderox editie: 225

Badweelde bundelt zwembaden, wellness en outdoor cooking onder één dak. Met een compleet assortiment én met service en ondersteuning. Nu de winter in zicht is, staan vooral de HealthMate infraroodsauna’s in de spotlights. “Al 44 jaar dé referentie op het vlak van therapeutische infraroodcabines”, zegt zaakvoerder Ingrid Heylen.

De winterse koude werkt in op je lichaam en dus moet je ook in de komende maanden je immuunsysteem op peil proberen te houden. Een infraroodsauna kan daarbij helpen. Badweelde kiest bewust voor de cabines van HealthMate. “Een Health Mate infraroodsauna is een uitstekende manier om te detoxen en te ontstressen”, legt Ingrid Heylen uit, de zaakvoerder van Badweelde. “Bovendien is het een heerlijk momentje van wellness bij je thuis waarbij je zelfs calorieën verbrandt zonder iets te doen. Je zal zien: je huid gaat weer stralen en rimpels worden minder zichtbaar.”

LEVENSLANG GENIETEN
“Veel topsporters gebruiken deze infraroodsauna’s zelfs om hun prestaties te verbeteren en om beter te recupereren”, gaat Ingrid verder. “De gepatenteerde Tecoloy stralingselementen hebben de beste therapeutische werking op de markt en kunnen ook helpen met het langdurig verlichten of wegnemen van jouw pijn. Een ideale hulp voor wie last heeft van zware benen of spier- en gewrichtspijnen. Het zet je cellen in beweging en dringt echt door in je lichaam. Die heerlijke warmte van infrarood blijf je voelen, zelfs al ben je al een tijdje uit de cabine gestapt. Je krijgt levenslange garantie op de stralingselementen omdat die zo bijzonder zijn. In andere infraroodsauna’s worden de stoffen in de stralingselementen langzaamaan opgebruikt, maar bij HealthMate is dat niet het geval door die bijzondere technologie. En door een kwalitatief kliksysteem kan je ze zelfs makkelijk verhuizen. Je koopt er dus echt één voor het leven.” Je kan de infraroodcabines van HealthMate ook zelf komen uittesten in één van de vestigingen van Badweelde. Maak een afspraak via www. healthmate.be of mike@badweelde.be.

CANADESE TOPSPA’S
Wie helemaal wil ontspannen, vindt bij Badweelde de spa’s van BeWell en Coast Spas, twee Canadese topmerken die voorzien zijn van kwalitatieve isolatie. Logisch, in Canada kunnen de winters behoorlijk koud zijn. Badweelde heeft voor de producten van BeWell haar persoonlijke reparatieservice met eigen techniekers. Momenteel beschikken de vestigingen in Beerse, Mol en Berlaar over een extra grote voorraad en kan er dus snel geleverd worden. Er gelden op dit moment extra kortingen op de stockmodellen.

WINTERSE BARBECUE
Uiteraard kan je ook al langskomen om een zwembad te kopen. Wie komende zomer graag in eigen tuin zwemt, plant best nu al zijn aankoop. Badweelde biedt allerlei soorten zwembaden aan, zowel verkrijgbaar in zelfbouwversie als volledig geplaatst, bij jou thuis. Daarnaast heeft het een ruim assortiment aan outdoor cooking in huis. Voor wie bijvoorbeeld een winterbarbecue plant tijdens de eindejaarsperiode. In het aanbod zitten o.a. merken als BigGreenEgg, KamadoJoe, AlfaPizza en Artola.

EINDEJAARSACTIES
Kom nog tot het einde van het jaar langs om de speciale eindejaarsacties bij Badweelde te ontdekken. Zo krijg je momenteel een gratis sauna verwenpakket bij een aankoop van een infraroodsauna van HealthMate.

Badweelde Mol
Tortelstraat 39

Badweelde Beerse
Turnhoutseweg 67

Badweelde Berlaar
Aarschotsebaan 140

info@badweelde.be
www.badweelde.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.