Ondernemersnieuws

Badweelde zet in op een deugddoend eindejaar

Gepubliceerd: 15 december 2021  |  Onderox editie: 215

De winter is nu echt bijna daar. Bij Badweelde helpen ze je graag om het extra gezellig te maken binnen én buiten. Het is namelijk de ideale periode om van een deugddoende spa te genieten of buiten lekker winters te gaan koken. Of om je immuunsysteem een boost te geven met een infraroodsauna van HealthMate. Bovendien is het ook dé tijd van het jaar om je zwembad te bestellen voor komende zomer, aan de prijzen van 2021!

Tijdens de wintermaanden is het cruciaal om je immuunsysteem op peil te houden. Een infraroodsauna kan daarbij helpen. Badweelde kiest bewust voor de cabines van HealthMate. “De infraroodgolven werken therapeutisch en kunnen helpen met het langdurig verlichten of wegnemen van jouw pijn”, legt Ingrid Heylen uit, de zaakvoerder van Badweelde. “Een ideale hulp voor wie last heeft van zware benen of spier- en gewrichtspijnen. Het zet je cellen in beweging en dringt echt door in je lichaam. Die heerlijke warmte van infrarood blijf je voelen, zelfs al ben je al een tijdje uit de cabine gestapt. En onze infraroodsauna’s verslijten nooit. Er is zelfs levenslange garantie op de stralingselementen omdat die zo bijzonder zijn. In andere infraroodsauna’s worden de stoffen in de stralingselementen langzaamaan opgebruikt, maar bij Health Mate is dat niet het geval door de gepatenteerde Tecoloy technologie. En door een kwalitatief kliksysteem kan je ze zelfs makkelijk verhuizen. Je koopt er dus echt één voor het leven.”

CANADESE TOPSPA’S
Wie helemaal wil ontspannen, vindt bij Badweelde de spa’s van BeWell, een Canadees topmerk. Zij zijn voorzien van kwalitatieve isolatie. Logisch, in Canada kunnen de winters behoorlijk koud zijn. Badweelde heeft voor de producten van BeWell trouwens haar persoonlijke reparatieservice met eigen techniekers. Momenteel beschikken de vestigingen in Beerse, Mol en Berlaar over een extra grote voorraad en kan er dus snel geleverd worden. De kwalitatieve BeWell spa’s staan geprijsd vanaf 7.500 euro (inclusief btw).

EEN EI ONDER DE KERSTBOOM
Badweelde heeft ook een ruim assortiment aan outdoor cooking in huis. Voor wie dit eindejaar nog aan het winterbarbecueën wil gaan of voor wie buiten pizza’s of brood wil bakken. Een Big Green Egg is bijvoorbeeld een erg creatief en (h)eerlijk kerstcadeau. Een ei schenken als cadeau, dat hoeft dus niet enkel met Pasen te gebeuren. In het aanbod zitten verder merken als KamadoJoe, AlfaForni en Artola. Het is er de ideale periode van het jaar voor, zeker als er binnenkort een mooi laagje sneeuw valt. Supergezellig, toch?

DENK AL AAN JE ZWEMBAD
Badweelde plaatst, naast bouwkundige foliebaden, ook polypropyleen zwembaden, beiden op maat gemaakt. Dit materiaal is uiterst duurzaam en makkelijk in onderhoud door de chemische resistentie. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en trappen. Door de snelle productie kan je in een mum van tijd genieten van je polypropyleen zwembad. Dat oogt strak en heeft een modern design. Bestel nu je zwembad al voor komende zomer en geniet nog van de prijzen van 2021!

ACTIE MAAND!
Tot en met eind december 2021 lopen er bij Badweelde allerlei acties op de deelnemende merken: HealthMate, BeWell, BigGreenEgg, Alfa Forni, Kamado Joe en Artola. 

Badweelde
Mol, Tortelstraat 39
Beerse, Turnhoutseweg 67
Berlaar, Aarschotsebaan 140
info@badweelde.be
www.badweelde.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.