Ondernemersnieuws

Badweelde viert Open Bedrijvendag met demo's en najaarskortingen

Gepubliceerd: 22 september 2022  |  Onderox editie: 223

Op 2 oktober 2022 opent de vestiging van Badweelde in Mol de deuren van 10 tot 17 uur voor Voka Open Bedrijvendag. Daarbij zullen er demo’s gegeven worden rond zwembaden, spa’s, outdoor cooking en Health Mate infraroodsauna’s. Wie langskomt, kan ook genieten van allerlei najaarskortingen.

Ook Badweelde neemt deel aan de Open Bedrijvendag, op 2 oktober 2022. Deze keer staat de vestiging in Mol, aan de Tortelstraat, centraal. Je kan langskomen tussen 10 en 17 uur. Alle gasten kunnen een rondleiding krijgen met een bijhorend hapje en drankje, ter plaatse gebakken en bereid. Ook de lokale bieren van Beer 4 Nature zullen die dag te verkrijgen zijn.

EEN ZWEMBAD IN DE TUIN
Ook het volledige assortiment van Badweelde wordt uiteraard getoond. De zwembaden bijvoorbeeld. De afgelopen warme maanden hebben nog maar eens de voordelen van een zwembad in je eigen tuin aangetoond. Wil jij volgende zomer ook een verfrissende duik kunnen nemen bij jou thuis? Kom nu al langs in één van de vestigingen van Badweelde en geniet van de huidige vroegboekkortingen! Kies bijvoorbeeld voor een populaire nieuwigheid: polypropyleen zwembaden, helemaal op maat. Een zwembad dat uiterst duurzaam is en makkelijk in onderhoud door de chemische resistentie. Zo hebben ze geen last van osmose. Bovendien hebben de zwembaden een prachtig modern design. Door de snelle productie kan je in een mum van tijd genieten van je polypropyleen zwembad. Uiteraard blijven ook de traditionele gemetste zwembaden bij Badweelde erg in trek.

WELLNESS BIJ JE THUIS
In de showrooms vallen ook de infraroodsauna’s van Health Mate en de bubbelbaden van BeWell op. Dat Canadese topmerk richt zich op de winterse wellnessliefhebber. Want het najaar en de winter is de ideale periode om thuis rustig te genieten van een vleugje wellness. Badweelde heeft altijd een grote voorraad van het merk in huis, zodat de levertijden beperkt blijven.

OUTDOOR COOKING
Badweelde heeft ook een ruim assortiment aan outdoor cooking in huis. Ideaal voor een nazomerse barbecue of voor wie buiten pizza’s of brood wil bakken. In het aanbod zitten merken als Big Green Egg, KamadoJoe, AlfaForni en Artola. Momenteel gelden er actieprijzen op heel wat merken binnen het assortiment. Kom eens kijken in één van de vestigingen om meer inspiratie op te doen of kom langs op de Open Bedrijvendag op zondag 2 oktober, bij Badweelde in Mol.

Badweelde Mol
Tortelstraat 39
info@badweelde.be
www.badweelde.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.