Ondernemersnieuws

Badweelde opent nieuwe vestiging in Mol op 1 april, en dat is geen grap

Gepubliceerd: 6 april 2021  |  Onderox editie: 207

Beerse/Mol — Dagdromen over een zwembad, dat is… Jezelf baantjes zien trekken als frisse start van de dag, je kinderen of kleinkinderen zien genieten in je eigen privézwemparadijs en/of vrienden ontvangen rond die prachtige blikvanger in je tuin. Ingrid Heylen, zaakvoerder van Badweelde: “Of je nu kiest voor een zelfbouwpakket of een volledig project van A tot Z, bij Badweelde zijn je zwembadplannen in goede handen.”

Badweelde ontwerpt en levert kwaliteitszwembaden en bijhorende energiezuinige en intelligente technische installaties. Ruim 250 nieuwe klanten kiezen elk jaar voor Badweelde en genieten jarenlang van zorgeloos zwemplezier.

EXTRA SERVICE VOOR DE KEMPENAAR
“Met de nieuwe vestiging in Mol komen we dichter naar onze klanten in deze regio. Al onze klanten, maar uiteraard ook iedereen met een zwembad, kan bij ons terecht voor het volledige assortiment toebehoren, accessoires, onderdelen en chemie. Alle producten op één adres, mét service en advies.” Voor de klanten die ervoor kiezen om online te bestellen, is de webshop 24/7 bereikbaar. De online-klanten kiezen zelf voor levering aan huis, of afhaling in één van de vijf vestigingen.

HET PLAATJE IS COMPLEET…
Zwemplezier gaat in vele gevallen gepaard met een gezellige barbecue en grillmomenten. Ook hier zorgt Badweelde voor de ultieme beleving in jouw tuin. Zowel in de winter als in de zomer is outdoorcooking bij de meeste gezinnen niet meer weg te denken. Badweelde is ook hier jouw meest complete partner. Tot de verbeelding sprekende merken als BigGreenEgg, KamadoJoe, Artola, AlfaPizza,… vinden via de toonzalen hun weg naar de tuin van menig Foodie. Voor een nieuwe BBQ-beleving of voor een zakje houtskool ben je bij Badweelde aan het juiste adres. Uiteraard ook online.

WELLNESS VOOR HET GANSE GEZIN
“Ook in Mol zal ons wellnessprogramma volledig aanwezig zijn om iedereen te laten kennismaken met de mogelijkheden van onze spa’s en infraroodcabines. Coastspas en BeWell, allebei Canadese producenten van spa’s, zullen vele mensen kunnen bekoren om deze pareltjes in hun tuin te installeren.” Naast het assortiment spa’s, is Badweelde Mol ook exclusieve verdeler in de regio voor HealthMate infraroodcabines. “HealthMate is al meer dan 43 jaar dé referentie op vlak van therapeutische IR-cabines. De unieke straling van deze cabines is tot op vandaag nog door niemand geëvenaard.”

Kortom: Badweelde is zwembaden, wellness en outdoorcooking onder één dak. Met het meest complete assortiment én met service en ondersteuning.

Badweelde Beerse
Turnhoutseweg 67, 2340 Beerse
Tel. +32 (0) 14 65 95 45

Badweelde Mol
Tortelstraat 39, 2400 Mol
Tel. +32 (0) 14 49 43 21

info@badweelde.be
www.badweelde.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.