Ondernemersnieuws

BA Transport en Grondwerken: deskundigheid in grondwerken

Gepubliceerd: 24 maart 2022  |  Onderox editie: 218

Retie — Bart Adriaensen is geboren en getogen in Retie. Al meer dan tien jaar is hij, in naam van zijn firma BA Transport en Grondwerken, in de Kempense klei te vinden om mensen te helpen bij grond- en tuinwerken. Of bij het plaatsen van regen- en infiltratieputten. “We denken goed mee na met de klant en werken alles tot in de puntjes af.”

Intussen bestaat BA Transport en Grondwerken tien jaar. In hun feestjaar verhuisde de firma naar Bremelshoef in Retie, breidde het hun machinepark verder uit en werd er een gloednieuw logo geïntroduceerd. Maar de manier van werken blijft uiteraard dezelfde: Bart en zijn team kunnen ingeschakeld worden voor alle gronden tuinwerken die je thuis wil laten uitvoeren. Grondwerken, asbestverwijdering, bomen en planten verwijderen, afbraakwerken, rioleringswerken, grond egaliseren, een perceel bouwklaar maken,…

REGEN- EN INFILTRATIEPUTTEN
Daarnaast levert en plaatst BA Transport en Grondwerken regelmatig regen- en infiltratieputten. Sinds vorig jaar kan Bart ook een container bij je thuis afleveren als je zelf verbouwingen of werken plant of als de tijd daar is om de garage grondig op te ruimen of de bomen in de tuin te snoeien. Nadien voert Bart alles netjes af. Het bespaart jou meteen een heleboel zorgen én heel wat tripjes naar het containerpark. Recent startte de zaak ook BA Loon- en landbouwwerken op. Daarbij gaat het team landbouwers helpen die wegens tijdsgebrek extra tractors of helpende handen kunnen gebruiken.

MEE NADENKEN
Alles gebeurt met veel oog voor details. Bart en zijn team staan erom bekend om goed mee te denken met de klant, bij elk project dat ze onder handen nemen. Het deskundig en vrijblijvend advies krijg je er dus gratis bij. BA Transport en Grondwerken bestaat intussen meer dan 10 jaar, maar Bart is zelf al langer actief in de sector. Zo is hij al ruim 20 jaar met de kraan in de weer. Intussen heeft hij als zaakvoerder een team van vier jonge en gedreven mensen rondom zich verzameld, die ook allemaal de kneepjes van het vak kennen en alles met veel zorg en liefde afwerken. Want het is net die liefde voor het vak die Bart en zijn team zo kenmerkt. “Want de beste reclame zijn tevreden mensen die ons aanraden bij anderen”, besluit Griet, de vrouw van Bart die mee in de zaak actief is.

Via de website kan je makkelijk een vrijblijvende offerte opvragen. Of contacteer hen via Facebook of Instagram, daar krijg je altijd snel een antwoord.

BA Transport en Grondwerken
Bremelshoef 7, Retie
Tel. +32 (0)497 37 98 04
info@ba-bv.be
www.ba-bv.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.