Ondernemersnieuws

A.M.B. helpt je zonlicht te weren op de heetste dagen

Gepubliceerd: 3 mei 2021  |  Onderox editie: 208

Genieten van de zon in eigen tuin is fantastisch, maar je moet je ook kunnen beschermen tegen de nadelige gevolgen van de zon. Met rolluiken van Solar kan je zelfs op de warmste dagen voor een aangenaam binnenklimaat zorgen. Of geniet buiten op je terras van de warmte, maar ban daarbij wel hinderlijke zonnestralen met een terrasoverkapping met een zonwerende doek.

Solar rolluiken vormen de ideale manier om een teveel aan zonlicht buiten te houden en zo het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat te garanderen. Alles werkt volledig autonoom en wordt aangedreven door een klein zonnepaneeltje. Het verbruik komt dus niet op je energiefactuur terecht.

ZONDER BREEKWERKEN OF KABELS
Je hebt geen gedoe met kabels of hoeft niet aan het breken te gaan. De rolluiken worden met enkele schroeven bevestigd en alles is klaar, waardoor je het op zowat elke locatie kan plaatsen. Alles vormt bovendien één mooi esthetisch geheel. De profielen, uit aluminium, zijn verkrijgbaar in 206 standaardkleuren en 14 structuurkleuren. Tegen een kleine meerprijs zijn ook alle andere ral-kleuren verkrijgbaar. Alles is voorhanden om de rolluiken optimaal te laten passen bij de rest van je woning. Solar rolluiken zijn bovendien volkomen inbraakveilig en helpen je energie te besparen. Ze beschermen tegen de zon in de zomer én isoleren optimaal tijdens de wintermaanden.

7 JAAR GARANTIE
Bovendien trekt A.M.B. voortaan de standaardgarantie op solarmotoren op van 5 naar 7 jaar. Die garantie omvat zowel de motor, de accu als de zonnecel. Ook op de rolluiken van iD Solar krijg je 7 jaar garantie.

TERRASOVERKAPPING MET ZONWERENDE DOEK
Een ander topper in het aanbod van A.M.B. is de Vinci 250 Pergola, een mooie en moderne terrasoverkapping met een maximaal comfort. In plaats van lamellen wordt het dak gevormd door een zonwerende doek. Daar kan je makkelijk grote oppervlaktes mee bestrijken, tot 30 vierkante meter. Het geheel is bestendig tegen zware wind omdat alles via een eigen ritssluiting wordt vastgemaakt. Er bestaan zelfs filmpjes op internet waar de stevigheid van het doek met succes wordt getest door er iemand op te laten trampolinespringen of door met vier personen tegelijk op de geïnstalleerde doek te stappen, allemaal zonder enige schade. En omdat er een lage muurbelasting is, kan je het zowat overal toepassen. Alles bestaat uit hoogwaardige materialen en de profielen zijn gemaakt uit aluminium. De motor van de pergolazonwering bedien je makkelijk met een schakelaar, een afstandsbediening of je smartphone.

OPLOSSING TEGEN LAAGSTAANDE ZON
Uniek is de mogelijkheid om een extra geïntegreerd doek aan dit model toe te voegen. Dat doek kan je verticaal uitrollen en biedt zo een uitstekende oplossing tegen een laagstaande zon in de zomer. Je kan de overkapping nog verder personaliseren met dimbare led-verlichting, ideaal om ’s avonds nog een boek te lezen of een extra sfeervolle omgeving te creëren. De frames zijn te verkrijgen in diverse populaire kleuren en ook voor de doeken zelf is het kleurenaanbod ruim. De Vinci 250 Pergola staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo is een overkapping van 4 bij 4 meter al verkrijgbaar vanaf 3.993 euro.

NIEUWE WEBSITE
Alle mogelijkheden van A.M.B. vind je ook terug op de gloednieuwe website: www.ambbv.com. Zeker een bezoekje waard.

AMB - Arendonks Montage Bedrijf
Tel. +32 (0)475 48 72 30
info@ambbvba.be
www.ambbv.com
Meer info over de producten van Solar vind je op:
www.solarrolluiken.com
www.solaise.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.