Ondernemersnieuws

Alpha High End Turnhout: de top van audio en tv, in hartje Turnhout

Gepubliceerd: 15 december 2021  |  Onderox editie: 215

Alpha High End Turnhout brengt het beste bij elkaar op gebied van audio- en videoapparatuur. De ruime showroom is gelegen in de mooie Sint-Antoniusstraat op nr.11, in hartje Turnhout. Gespecialiseerd in tv’s, hifi-installaties en home cinema systemen is Alpha Turnhout een echte belevingswinkel voor elke muziek- en filmliefhebber.

Uitbaters Peter Janssens en Guy Van Deun hebben samen meer dan vijftig jaar ervaring in tv en audio. Ze leerden gedurende vele jaren het vak bij Hifi Center Melis. Toen drie jaar geleden Melis defi nitief de deuren sloot, openden zij een nieuwe zaak in Turnhout, binnen de groep Alpha met daarnaast vestigingen in Brussel, Antwerpen en Brasschaat.

ONTDEKKEN EN ERVAREN
Passie voor beeld en geluid is de drijfveer van Peter en Guy en ze delen dit heel graag met jou, ongeacht het budget. Met kennis van zaken en degelijk advies begeleiden ze je in jouw stappen in de wonderlijke wereld van hifi-land. De winkel is optimaal ingericht om alle toepassingen te demonstreren. Vinyl, streaming audio of multiroom? Je kan het allemaal ontdekken en ervaren. Zo kan je de Duitse topkwaliteit van Loewe vinden in de tv-afdeling, de fi nesse van B&W luidsprekers in één van de vier luisterruimtes, er zijn twee home cinema’s, er is een aparte ‘Booth’ voor hoofdtelefoons, en — heel bijzonder — een patio voor buiteninstallaties.

INTEGRATIE IN JOUW WONING
Bij nieuwbouw of renovatie zorgt Alpha Turnhout voor integratie in de woning. In samenspraak met de bouwheer en architect wordt een plan aangeleverd dat past binnen het interieur en dat functie, design en bediening optimaliseert. Weet ook dat Alpha Turnhout voor alle toestellen de beste service garandeert, uiteraard ook voor toestellen die destijds bij Hifi Center Melis aangekocht zijn. Alpha Turnhout is een echte belevingswinkel, je bent van harte welkom!

Alpha High End Turnhout
St. Antoniusstraat 11, Turnhout
Tel. +32 (0)14 70 88 88
www.alphahighend.be
Open: Di tot vr: 10 tot 18 uur
Za: 10 tot 17.30 uur
Zo en ma gesloten

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.