Ondernemersnieuws

Aardbeien drive-in The Red Corvette verwent de hele zomer de smaakpapillen

Gepubliceerd: 28 juni 2024  |  Onderox editie: 243

Dessel – Een zonnetje, een zalig zomergevoel en dan — uitkijkend over de aardbeienvelden — smullen, snoepen en genieten van een hemelse creatie bij The Red Corvette, langs de Kastelsedijk in Dessel. Misschien kent u hen al van vorig jaar, of van op één van de grote festivalweides.

Vader Jan Vandenbergh is de man die op het terrein alle dagen in de weer is om op het juiste moment de meest smakelijke volle grondaardbeien aan de man en de vrouw te brengen. Bijgestaan door het creatieve duo dat zijn vrouw Anne en hun dochter Robin vormen. “We zijn geen pure drive-in,” schetst Robin. “We kiezen bewust voor een andere aanpak, want je kan ook rustig hier ter plaatse iets eten en drinken.”

RUST EN KALMTE
Al klinkt The Red Corvette snel en blits, toch is het langs de Kastelsedijk gewoon aangenaam vertoeven in alle rust en kalmte. “Daar mikken we ook op, groepen die passeren en rustig hun tijd nemen.” Het aanbod doet de meest verwende smaakpapillen duizelen. Waarbij de aardbei uiteraard centraal staat, verwerkt in heel diverse gerechten. “Van een milkshake over smoothies tot taartjes. Alles is hier verser dan vers.” Anne en Robin experimenteerden daarnaast ook door aardbeien in een chocoladejasje te dippen. “We hebben erg veel inbreng gekregen van chef Guy Weyts en Frederik bedenkt voor alle receptjes de meest leuke namen. Eén topper aanduiden? Dat is niet makkelijk, maar ons Pretpakket doet het wel erg goed (met o.a. een Brusselse wafel, ijs en zoete dipsausjes, nvdr.).” En ligt The Red Corvette nu niet net langs de festivalweide van Graspop? “Klopt helemaal,” lacht Robin. “Tijdens het festival stonden we met twee standjes op de wei en kozen we op onze stek langs de Kastelsedijk voor een relaxte, gezellige sfeer met een lichte metal toets. Met een fotobooth, een tapcontainer en strandstoelen en ligzetels.” De komende weken kan je The Red Corvette ook vinden op de weides van Rock Werchter en Sunrise.

The Red Corvette
Kastelsedijk 63, Dessel
Tel. +32 (0)497 50 06 06
Open: elke dag van 11.30 tot 21 uur

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.