Ondernemersnieuws

À l’Etage SkinCare: een gezonde huid, een stralend gezicht

Gepubliceerd: 31 mei 2021  |  Onderox editie: 209

Turnhout — De komende zomer mogen we weer volop onder de mensen komen, liefst met een gezicht dat opnieuw blaakt van gezondheid. Want onze huid heeft het voorbije jaar afgezien. Gebrek aan buitenlucht en het dragen van mondmaskers lieten sporen na. Huidexperte Kristine Verstraete van het schoonheidsinstituut À l’Etage SkinCare helpt je met make-up workshops en professioneel advies op weg.

Het voorbije jaar heb ik bij gelaatsbehandelingen vaak gezien hoe de huid van mijn klanten door het dragen van mondmaskers verslechterde”, begint Kristine. “De eerste vereiste is dan een intense reiniging, waarna we de beschadigde huid in fases weer kunnen herstellen. Ook supplementen specifiek voor de huid dragen bij tot een gezonde uitstraling. Want veel wat ons lichaam aanbelangt, begint vanbinnen.” Je kan bij À l’Etage SkinCare ook een workshop make-up volgen. “Het aantal deelnemers voor een workshop is beperkt tot zes. Elke vrouw heeft immers een ander huidtype, dus zijn advies en producten op maat aangewezen. We werken met de minerale make-up producten van jane iredale®. De meest zuivere ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en veroorzaken geen allergieën. Je huid gaat opnieuw ademen en de fijne textuur van de make-up producten zorgen voor een mooie dekking en glanseffect. Uiteraard maken we van zo’n workshop een fijn moment, met een glaasje bubbels erbij en het uitwisselen van ervaringen.”

ZEN MET UITZICHT
À l’Etage SkinCare concentreert zich voornamelijk op gelaatsverzorging. Kristine geeft ook advies in afslankingsprogramma’s en je kan bij haar terecht voor massages en pedicure. Laserontharing en permanente make-up worden verzorgd door een medisch geschoolde collega. Voor mannen zijn er behandelingen met speciaal voor hen ontwikkelde producten zoals 4VOO. “Sinds kort zijn er de gelaatsbehandelingen met Utsukusy bijgekomen”, zegt Kristine. “Een Japans merk dat inwerkt op de zintuigen en vervolmaakt wordt met lichttherapie. Hiervoor richtte ik een aparte ruimte in, met zicht op het Kasteel van Turnhout.” À l’Etage SkinCare zorgt zo voor een totaalervaring, met aandacht voor elke etage in je lichaam.

ONDEROX ACTIE
Onderox-lezers die in juni of juli 2021 bij À l’Etage SkinCare een workshop make-up volgen, krijgen bij aankoop van de producten 10% korting. In dezelfde periode krijg je bij een Medical Peel met LED gelaatsbehandeling naast een korting van 10% ook een scrub en massage van de handen.

À l’Etage SkinCare
Begijnenstraat 19 - 2300 Turnhout
Tel. +32 (0)473 55 03 68
www.aletageskincare.be
Winkel open op wo en vr van 14 tot 18 uur, za van 12 tot 14 uur, behandelingen op afspraak

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.