Ondernemersnieuws

4U2 in Motion breidt aanbod uit met massages aan huis

Gepubliceerd: 27 januari 2022  |  Onderox editie: 216

Retie/Turnhout —Voeding- en bewegingsspecialist 4U2 in Motion heeft een nieuwe service toegevoegd aan hun bestaande dienstverlening: voortaan kan je ontspanningsmassages bestellen bij jou thuis. Op termijn zal het massageaanbod nog verder uitgebreid worden. Uiteraard kan je bij 4U2 in Motion ook gewoon blijven langsgaan voor personal coaching, small group training en foodconsults.

“Het is de komst van onze nieuwe collega Sieg die ons aanbod vergroot heeft”, legt zaakvoerder en personal trainer/foodcoach Tobias Maerien uit. “Sieg is naast personal trainer ook massagetherapeut. Die service bieden we nu dus aan huis aan. Hij brengt een tafel en alle benodigdheden mee. Jij moet enkel een ruimte voorzien waar hij zijn tafel kan opstellen.” In eerste instantie wordt er gekozen voor ontspanningsmassages. Later zullen ook sportmassages mee in het aanbod opgenomen worden. “En op termijn willen we dat nog verder uitbreiden met cupping en acupunctuur”, verklapt Tobias al. Naast Tobias en Sieg maken ook Philip (personal trainer) en Christel (foodcoach) nog deel uit van het team.

BEWEEGPATRONEN
Naast de massages blijft 4U2 in Motion zich richten op het verbeteren van de gezondheid van hun klanten, het coachen op beweging en het helpen bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon. De zaak combineert een privéfitness in Retie met een foodconsultkantoor in Turnhout. “In onze gym helpen we de mensen beter bewegen. We werken daarbij veel rond mobiliteit, flexibiliteit en stabiliteit”, legt Tobias uit. “Vaak gebeurt dat in de vorm van krachttraining, zonder daar extreem in te gaan. We hoeven geen bodybuilder van jou te maken. Maar als je sterker wordt in je beweegpatronen, ga je beter bewegen. En je gaat blessures kunnen voorkomen en dus optimaler van het leven kunnen genieten omdat je zonder kwaaltjes door het leven gaat.”

INVESTEREN IN JE GEZONDHEID
Het cliënteel van 4U2 in Motion is heel divers. “Sommige mensen komen met een specifiek doel. Bijvoorbeeld gewicht verliezen of weer fit geraken na een blessure. Maar we merken wel duidelijk dat door corona gezondheid op de langere termijn centraler is komen te staan. Dat mensen dus voor een langere periode langskomen net omdat ze willen investeren in hun gezondheid.” Meestal werkt Tobias en zijn team één op één met zijn klanten in de vorm van personal coaching. “Het privé-aspect spreekt vaak aan omdat je dan alleen met je trainer bent. Je hebt die persoonlijke begeleiding en veel mensen zien het niet zitten om in een grote fitness te gaan trainen.” Daarnaast worden er in de fitnessruimte in Retie ook sessies in kleinere groepen, van 2 tot 5 personen, georganiseerd. En worden er groepslessen op locatie aangeboden.

VOEDINGSADVIES
Ook voor voedingsadvies kan je bij 4U2 in Motion aankloppen. Zowel in Retie als in Turnhout, waar het foodconsultkantoor gevestigd is. “Daarbij kijken we hoe jouw huidige levensstandaard is en wat je graag wil bereiken. Zo werken we een patroon uit dat past bij jou. Voor iedereen is dat anders. Een belangrijke vraag die we altijd stellen is bijvoorbeeld: ‘Wat wil je absoluut níet opofferen?’ Het principe van zondigen en compenseren is namelijk iets wat we altijd meenemen in dat patroon. Anders hou je het nooit vol. We verwachten echt niet dat je je eigen eten gaat meenemen naar een familiefeest, hoor”, stelt Tobias gerust. “Het enige wat we willen is mensen helpen om een gezond eetpatroon op te bouwen.”

HOUVAST BIEDEN
“We willen mensen helpen en onze kennis op het vlak van beweging en voeding overbrengen. Een houvast bieden waarmee je aan de slag kan”, besluit Tobias. “Zelfs al zou een traject bij ons afgelopen zijn, ook dan moet je op de juiste weg verder kunnen.”

ONDEROX-ACTIE
Wie de komende weken een ontspanningsmassage aan huis bestelt met de vermelding ‘Onderox-actie’, krijgt 10% korting op de massageprijs. Je betaalt dan 36 euro (i.p.v. 40 euro) voor 30 minuten of 58,5 euro (i.p.v. 65 euro) voor 60 minuten. Hou er wel rekening mee dat Sieg 35 cent per kilometer verplaatsingskosten rekent, vanuit Turnhout. Actie geldig tot 31 maart 2022.

4U2 in Motion
Tel. +32 (0)494 41 66 05 (Retie)
Tel. +32 (0)486 98 66 34 (Turnhout)
tobias.maerien@gmail.com
www.4U2inmotion.be

Meer Ondernemersnieuws

Wil je op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht met de belangrijkste nieuwsberichten.