Ga naar inhoud
Onderox

Wedstrijden

Jammer genoeg lag er omwille van het corona-virus eind april geen gloednieuwe Onderox Magazine in de rekken. Intussen kunnen we wel melden dat we volop aan het werken zijn aan de volgende editie, met verschijningsdatum woensdag 27 mei. Met dank aan de vele Kempense handelaars die de verschijning mee mogelijk maken.

Intussen merken we dat onze vorige editie, die van eind maart, erg goed gelezen wordt in deze tijden van verplichte afzondering. Om even te testen of je alle artikels goed doorgenomen hebt, en ook wel om de corona-verveling mee te helpen bestrijden, hebben wij een kruiswoordraadsel samengesteld over de artikels die in die editie stonden. Haal ‘m er dus even bij, voor wie geen fotografisch geheugen heeft, en begin met invullen! Online lezen doe je hier. Het kruiswoordraadsel downloaden doe je hier.

Heb je het codewoord gevonden? Mail dat dan door naar info@onderox.be. Je maakt zo kans op een K-doos cadeaubon ter waarde van 50 euro of een Lekkertrappen Plusroute voor twee personen (t.w.v. 59 euro). Vermeld ook zeker je naam en het adres waarnaar we, bij winst, de prijs mogen opsturen en geef ook even aan welke prijs je het liefst in je brievenbus vindt.

Deelnemen kan tot en met woensdag 27 mei, de verschijningsdatum van onze nieuwe editie. De gelukkige winnaars worden geloot uit alle correcte inzendingen. Ze worden persoonlijk op de hoogte gebracht en zullen vermeld worden in de editie van eind juni.

Veel succes!