Ga naar inhoud
Onderox

Waar verkrijgbaar

Onderox Magazine is verkrijgbaar bij zo'n 600 verdeelpunten, verspreid over de Kempen. Dit gaat van supermarkten, tot bakkers, horecazaken, VVV-kantoren, bibliotheken, culturele centra, enz. 

Door de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus zijn momenteel niet al onze verdeelpunten geopend. Hierdoor zal de verdeling van de eerstkomende editie, namelijk die van 25 maart, er net wat anders uitzien. Hieronder lees je hoe je deze maand toch je favoriete magazine in handen kan krijgen:

 • Zelf ophalen: deze maand kan dat enkel bij de vertrouwde supermarkten, bakkers, slagers en dagbladhandels. 
   
 • Daarnaast willen we jullie graag de optie geven om je favoriete magazine bij jezelf of bij een geliefde via de post te laten leveren. De bijdrage die we hiervoor vragen is enkel om de verzendingskosten te betalen.
  • Wil je graag enkel deze editie (nummer 198 – verschijning 25 maart) ontvangen, stort dan ten laatste dinsdag 24 maart om 16h00 het bedrag van 2 euro op het rekeningnummer BE04 4180 0866 0331 van Uitgeverij De Heuvel met vermelding van je volledige naam en adres.
  • Wil je graag de editie van deze maand ontvangen en ook alle daaropvolgende nummers tot en met december, stort dan ten laatste dinsdag 24 maart om 16h00 het bedrag van 13 euro op het rekeningnummer BE04 4180 0866 0331 van Uitgeverij De Heuvel met vermelding van je volledige naam en adres + "postabonnement".
    
 • Ook enkele Kempense handelaars zullen vanaf 25 maart de nieuwe Onderox Magazine meesturen naar iedereen die online iets bij hen bestelt. Opgelet: zolang de voorraad strekt en volgens de voorwaarden van de betreffende handelaar.