Ga naar inhoud
Onderox

Nieuw

Resultaten gefilterd op: admin

Onderox 10-daagse van het wild van 5 t.e.m. 15 november 2012

Onderox 10-daagse van het wild van 5 t.e.m. 15 november 2012

Culinair Voor het tweede jaar op rij organiseert Onderox Magazine de 10-daagse van het Wild. Een selectie van de betere restaurants in de Kempen presenteert van 5 t.e.m. 15 november een prominent wildmenu. Een ideale gelegenheid om aan een interessante prijs een stukje hert, fazant, patrijs of haas te degusteren. Want het wildseizoen betekent hoogdagen voor gastronomen.

Tom De Houwer toont zijn ‘florale inspiraties’

Tom De Houwer toont zijn ‘florale inspiraties’

Interview BEERSE – Al enkele jaren is Tom De Houwer uit Beerse een toonaangevend bloemsierkunstenaar in Vlaanderen. Hij is medewerker van het gespecialiseerde magazine Fleur Creatief en was recent nog creatief verantwoordelijke van het evenement ‘Hoogstraten in Groenten en Bloemen’. In zijn eerste boek ‘Florale inspiraties’ toont hij wat hij in zijn mars heeft en nodigt hij de lezer uit om zelf ook aan de slag te gaan.

Getest bij Naturelle: de ‘sparkling treatment’

Getest bij Naturelle: de ‘sparkling treatment’

Goed in je vel

OUD-TURNHOUT – Volledig omringd door groen ligt Naturelle, een wonderlijke plek voor wie op zoek is naar verzorging en ontspanning. Wanneer ik van de parking naar het moderne pand stap, vloeit al een groot deel van de stress uit mijn lichaam. Gastvrouw Isabelle Swerts en haar team begroeten me hartelijk. Mijn oog valt op het enorme zwembad. Met bijna 30° buiten wil ik er zo induiken, maar eerst staat me nog iets anders te wachten.

De Wingerd: een wijntje bij elk gerechtje

De Wingerd: een wijntje bij elk gerechtje

Culinair VORSELAAR – Jolien Laenen (26) van restaurant/brasserie De Wingerd heeft een nieuwe passie in haar leven: wijnen. “Dat heeft me altijd al erg geboeid. Ik volg geregeld cursussen zoals vorig jaar ‘wine & food paring’ door Jurgen Lijcops en die hebben de wijnmicrobe nog meer aangewakkerd.” Gevolg is dat de wijnkaart mooi is uitgebreid en dat ze goed geplaatst is om je de perfecte wijn bij je gerecht te serveren. “Een wijntje bij elk gerechtje, lachen mijn vrienden wel eens.”

Een nieuw plekje waar vrouwen zich goed voelen

Een nieuw plekje waar vrouwen zich goed voelen

Publireportage Zeg Onderox en ontvang 10% korting (enkel geldig op 1 en 2 september)
In het centrum van Oud-Turnhout opende een gloednieuwe schoenwinkel-boetiek voor damesschoenen en accessories onder de naam ZORI Schoenen & Accessoires. Een nieuw plekje waar het mysterie van ‘Vrouwen en schoenen’ tot uiting komt.

Dansliga Arendonk swingt het nieuwe seizoen in

Dansliga Arendonk swingt het nieuwe seizoen in

Publireportage Dansliga Arendonk staat aan de start van haar zesde seizoen met meer ambitie dan ooit. De belangstelling voor de kinderlessen is de voorbije jaren sterk gegroeid, vandaar wordt dit jaar de nadruk gelegd op stijldansen voor koppels. Met kortlopende lessenreeksen, uitstekende lesgevers, open oefenavonden en middagen voor 50-plussers trekt de dynamische dansclub nu ook voluit de kaart van de volwassenen. En dat allemaal aan prima prijzen.

Mercedes-Benz GLK: functioneel karakter

Mercedes-Benz GLK: functioneel karakter

Remmen los Als compacte terreinwagen oogt hij klassiek maar toont hij zich des te functioneler. Een volbloed reislimousine, een manhaftig terreinbeest dat routineus en tactisch de meest desolate gebieden verteert. Met nieuwe look, pientere rijhulpsystematiek, efficiënte krachtbronnen en transmissies en in dit marktsegment nooit geziene uitrusting wordt een nieuwe GLK voorgereden.

Best of breakfast

Best of breakfast

De nieuwe ontbijtformules van De Onthaasting
MOL – Brasserie De Onthaasting staat tot ver buiten Mol bekend om zijn voortreffelijke ontbijten. Na vijf jaar achtten Dave Pelemans en zijn team de tijd rijp om nieuwe formules aan te bieden. Het standaardontbijt en het luxe ontbijt werden aangevuld met nieuwe garnituur en er kwam een nieuwigheid bij: het Lekker Lang Ontbijt, dat geserveerd wordt in drie gangen en waarmee je makkelijk het middagmaal overslaat.