Ga naar inhoud
Onderox

Nieuw

Het peperkoeken hart van Nele Goossens

Het peperkoeken hart van Nele Goossens

Interview ZOERSEL – Een peperkoeken hart, maar dat hart ligt ook op de tong. Over enkele maanden toert de cabaretière uit Zoersel opnieuw door Vlaanderen met haar one woman show ‘Dag Janine & dag José’, waarin ze met het publiek op hilarische wijze de baksteenperikelen deelt die ze zelf aan den lijve ondervindt bij het verbouwen van haar woning in Zoersel.

Het Onderox Fietsfestival gaat weer van start

Het Onderox Fietsfestival gaat weer van start

Fietsen KEMPEN – Het is zover! We starten met een gloednieuwe editie van het Onderox Fietsfestival. Dit jaar hebben we een recordaantal van 35 tochten voor jou uitgewerkt. En voor het eerst trekken we met de fiets naar de Noordertuin, de streek ten noorden van Antwerpen. Het Onderox Fietsfestival loopt van 1 april tot en met 30 september. En naar goede gewoonte zijn er weer prachtige prijzen te winnen.

Micha Marah vecht voor het Vlaamse lied

Micha Marah vecht voor het Vlaamse lied

Interview Op Visite TURNHOUT/OOSTHOVEN – Micha Marah, dat is toch dat rode meisje van vroeger dat zo vol overgave ‘Tamboerke’ zong? En is die nu al niet stokoud? Niks van. Als we de Kempense zangeres opzoeken in Turnhout, is ze méér dan alive and kicking. Met een eigen televisieprogramma op Ment TV, een muziektheatershow en een single ‘Jij’ die op de dag van het interview van 17 naar 13 springt in de Vlaamse Ultratop.

De Orangerie: eten waar je vrolijk van wordt

De Orangerie: eten waar je vrolijk van wordt

Culinair Restaurant BALEN – De Orangerie in Balen heeft op enkele jaren tijd zijn plaatsje veroverd binnen de top van de Kempense restaurants en brasseries. En daar zit de passie en energie die zaakvoeders Dave Pelemans en Kris Belmans elke dag opnieuw in gerechten steken vast wel voor iets tussen. En nu de zon zich steeds meer laat zien: kies voor een plaatsje in de ruime veranda of op het terras. En probeer dan maar eens om niet te lang te blijven plakken.

Bistro M brengt kwaliteit op je bord

Bistro M brengt kwaliteit op je bord

Culinair Restaurant ARENDONK – Bistro M, in het centrum van Arendonk, combineert de huiselijke sfeer van een bistro met kwaliteitsgerechten op restaurantniveau. Chef Maarten Bertels voegt aan elk gerecht zijn eigen accenten toe, maakt het niet nodeloos ingewikkeld en laat bovenal de smaak van zijn producten tot zijn volle recht komen.

Ludo Dierckxsens blijft met fietsen in de weer

Ludo Dierckxsens blijft met fietsen in de weer

Interview Sport Op Visite DESSEL/GEEL – Ludo Dierckxsens was het type profrenner waar elke rechtgeaarde wielerliefhebber zijn hart en zijn pollen aan kon warmen. Zijn handelsmerk: er voor knokken en vechten, met volle overgave. Toen hij zijn koersfiets aan de klassieke wielerwilgen (salix velocipeda) hing, startte hij een nieuwe carrière. Met evenveel goesting en immer met de kamerbrede lach die nooit fake maar altijd echt is.

Lommelbroek: een heerlijk ontbijt, net als op vakantie

Lommelbroek: een heerlijk ontbijt, net als op vakantie

Culinair Best of breakfast LOMMEL – In hotel-taverne-restaurant Lommelbroek in het Lommelse gehucht Kerkhoven is het iedere dag vakantie. Elke ochtend kan je aanschuiven voor een riant ontbijtbuffet waarvan je naar hartenlust kan nemen. In het gezelschap van de hotelgasten en met het water en de plezierboten naast de deur. Wij garanderen jou: je zal je zelf ook meteen op vakantie wanen.