Ga naar inhoud
Onderox

Nieuw

Bistro M: een garantie op topkwaliteit

Bistro M: een garantie op topkwaliteit

Culinair Restaurant ARENDONK – Bij Bistro M in Arendonk krijg je kwaliteit op je bord. Alle producten worden zorgvuldig uitgekozen en op de juiste manier klaargemaakt. Geen onnodige poespas, maar wel lekkere en pure gerechten. “De smaak van onze producten moet tot zijn volle recht kunnen komen”, stelt chef-kok Maarten Bertels.

Justine Willemse : “Ik ben zeker geen typische miss”

Justine Willemse : “Ik ben zeker geen typische miss”

Interview ARENDONK – Justine Willemse (22) dingt half januari mee naar het kroontje van Miss België. Als enige Kempense zowaar. Geen typisch miss die verlegen op het podium staat, wel een spontane dame die zonder veel kapsones de wedstrijd in duikt. “Ik denk wel dat ik één van de mondigste meisjes ben die meedoet.”

De feestdagen vier je in De Bourgondische Brouwerij

De feestdagen vier je in De Bourgondische Brouwerij

Culinair Restaurant WEELDE – De Bourgondische Brouwerij is een echt begrip geworden in de Kempen. Met zijn opvallende interieur, een uitgebreide kaart en goedgevulde borden zullen echte Bourgondiërs zich hier meteen thuis voelen. Met de kerstdagen wordt het restaurant extra sfeervol ingericht en kan je langskomen voor een vijfgangenmenu, een klassieke brunch of je kan zelfs à la carte komen eten.

Annabelle en Djorven trekken de wereld rond

Annabelle en Djorven trekken de wereld rond

Interview De gelukszoekers Reizen MOL – Annabelle Vergels en Djorven Ariën hebben een beestje in hun bloed dat viroloog Marc Van Ranst nog het best als reisontdekkingsvirus kan omschrijven. Ze leerden elkaar kennen op de set van ‘Komen Eten’, maar van een potje koken kwam al snel een fameus menuutje met een fikse kastrol reisgoesting. Dus fladderen ze rond tussen Steenboks- en Kreeftskeerkring en tussen Hammerfest en Vuurland. Wanneer komen ze terug? “Er is een potje met geld en eentje met goesting. En zo lang geen van beiden leeg is…”

Cardijn maakt zich op voor een feestjaar

Cardijn maakt zich op voor een feestjaar

Culinair Brasserie VORSELAAR – Voor Cardijn in Vorselaar belooft het een extra bijzonder 2018 te worden. In februari hebben zaakvoerders Nico en Bert de uitbating immers tien jaar in handen. Om het jaar extra feestelijk in te zetten voorzien ze nu al een lekker en extra voordelig geprijsd Onderox-menu!

Officier bij de marine, geen alledaags beroep

Officier bij de marine, geen alledaags beroep

Interview OUD-TURNHOUT – Het gebeurt niet elke dag dat ik op bezoek ga bij een officier bij de marine. Maar qua timing kan het tellen. Eerder vandaag las ik dat het merendeel van de militairen het allemaal niet meer zo leuk vinden. En dat ze de jongeren allerminst aanraden om de stap naar het Belgisch leger te zetten. Maar Dries Biermans uit Oud-Turnhout geeft mij een hele andere boodschap: “Wij hebben jullie hard nodig. Zeker bij de marine.” Een niet-alledaags gesprek over een niet-alledaags beroep.

Helemaal verslingerd aan Kerstmis

Helemaal verslingerd aan Kerstmis

Interview Kerst Word jij ook zo vrolijk als je de eerste kerstliedjes op de radio hoort? Slaat jouw hart ook sneller als je op zolder dozen vol kerstversiering ziet staan? Dan deel je net zoals heel wat Kempenaars een passie voor Kerstmis. Sinds november is het namelijk bij veel van hen al ‘the most wonderful time of the year’. Zoveel feestvreugde, dat willen we bij Onderox met onze eigen ogen zien.

Joël Smets staat de jonge crosstalenten bij

Joël Smets staat de jonge crosstalenten bij

Interview Sport Op Visite DESSEL/LOMMEL – Dynamischer dan een konijn waar een bepaald merk van batterijen in aangebracht zijn en meer welbespraakt dan de beste advocaten, dat is Joël Smets ten voeten uit. Net zoals hij in zijn topsportjaren was. Pure reclame voor alles wat goed menend bedoeld is ook, als hij in een Limburgse KMO-zone voor ons beiden ochtendkoffie zet. In een kop van KTM, of wat had je hier anders verwacht?

Joris Lenaerts amuseert zich bij Studio Brussel

Joris Lenaerts amuseert zich bij Studio Brussel

Interview Radio ARENDONK – Op achttienjarige leeftijd ging Joris Lenaerts uit Arendonk aan het RITCS studeren met maar één doel voor ogen: radiopresentator worden, het liefst van al bij Studio Brussel. Nog voor hij zijn studies had afgewerkt won hij de talentenwedstrijd bij zijn geliefde zender en kon hij er aan de slag als radiopresentator. Een droom laten uitkomen hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Wij zochten hem op in Antwerpen waar hij samen met zijn Arendonkse vriendin een eigen stekje heeft gevonden.