Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Den en Heuvel: vlot en volgens de regels van de kunst

KASTERLEE – Den en Heuvel is de plaats bij uitstek als je je culinair wil laten verwennen. “We hebben het gevoel dat bij sommige mensen een drempel bestaat om hier binnen te komen”, vertelt zaakvoerder Frédéric Peeters. “Ze menen dat het er hier overdreven deftig aan toe gaat. Dat idee klopt niet. We bedienen onze gasten op een vlotte manier maar wel volgens de regels van de kunst.”

Den en Heuvel is een begrip in de Kempen met vele mogelijkheden. Een persoonlijke service, klantvriendelijkheid en uitstekende kwaliteit zijn de troeven.
Vooreerst is er het hotel met 24 moderne en comfortabele kamers, tijdens de week veelal bevolkt door zakenmensen, in het weekend overwegend door toeristen.
Daarnaast beschikt Den en Heuvel over een gezellig restaurant en een stijlvolle brasserie. Je bent er welkom voor een tasje koffie, een snack, een (snelle) lunch of een uitgebreid diner.  Ook grotere gezelschappen kunnen er perfect terecht in feestzaal Picasso. Een familiefeest, babyborrel,… Of maak je liever gebruik van de uitstekende traiteurservice?

Het pure product
Wat bijzonder is: het gehele plaatje klopt. Het interieur is modern maar tegelijk warm en gezellig. De bediening verloopt ontspannen en vlot, zonder de basisregels te verwaarlozen. Kinderen zijn welkom en voor hen staan speciale kindergerechten op de kaart. Tel dit alles samen en je komt uit bij het familiale karakter van de zaak.
“We hebben hier bewust naar gestreefd”, benadrukt Frédéric. “En dat trekken we ook verder door naar de keuken. Alles moet organisatorisch goed kloppen zodat mensen tijdig worden bediend en de kwaliteit heel constant is.”
De keuken streeft naar de puurheid van het product, naar eerlijke en herkenbare gerechten. Maandelijks komen er nieuwe suggesties en een nieuwe kaart.
Ook de wijnen krijgen een prominente plaats met een 50-tal referenties op de kaart en elke maand acht nieuwe wijnsuggesties die je per glas kunt bestellen.

Graag wat sneller?
Een speciale inspanning levert Den en Heuvel naar zakenmensen die ’s middags maar een beperkte tijd ter beschikking hebben. “Wie bijvoorbeeld om 12.30 uur binnenkomt en om 13.30 uur weer buiten wil staan, mag rekenen op een versnelde service. We overleggen wat er wordt genomen en een strikte timing wordt gehanteerd, zonder in te binden op versheid, service of kwaliteit. Onze troef is dat Den en Heuvel een goed geoliede machine is.”

Een ander succesverhaal is het ontbijtbuffet. Meer en meer mensen schuiven aan voor een overvloed aan lekkers om de dag op een smakelijke manier te beginnen. Dagelijks mogelijk vanaf 7 uur (tot 10 uur, in het weekend tot 10.30 uur), graag wel even reserveren.

Tekst: Paul Huysmans


Onderox-menu
Den en Heuvel wil de Onderox-lezer graag uitnodigen om op een ongedwongen maar stijlvolle manier te genieten van volgend voordelig aanbod:


Fris slaatje van scampi, avocado en citrus
*
Tussendoortje van de chef
*
Kort gebakken Sint-Jakobsvruchtjes, blanke boter, tomaat en verse basilicum
of
Caneton eend, mooi rosé met gestoofde jonge wortel en jus van oude port (tot 30/09)
Hert, mooi rosé, wildjus met veenbes (vanaf 01/10)
*
Kaasje: Vacherin Mont d’Or (suppl. € 6)
*
Marsepein tiramisu met advocaat

Prijs: € 35

Geldig van 26 september t.e.m. 31 oktober 2012. Enkel op reservatie met vermelding van Onderox-menu.


Den en Heuvel
Geelsebaan 72
2460 Kasterlee
Tel. 014 85 04 97
info@denenheuvel.be
www.denenheuvel.be

Keuken dagelijks open van 10 tot 22 uur


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*