Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Corsendonk Turnova: ontbijten met zicht op de Markt

TURNHOUT — In het centrum van Turnhout wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw hip stadsgedeelte: Turnova. Eén van de eerste onderdelen die de deuren al opende, is Hotel Corsendonk Turnova. Daar kan je ook als niet-hotelgast elke dag komen ontbijten. In het centrum van de stad, maar toch met een rustige vibe.

Hotel Corsendonk Turnova is één van de opvallendste namen binnen het stadsproject Turnova in Turnhout. Het nieuwe viersterrenhotel opende de deuren in augustus. Het is gelegen op de kruising tussen de Markt en Turnova, waar oud en nieuw elkaar ontmoet. In het oude postgebouw, een beschermd monument, werden heel wat kamers ondergebracht. Maar de ontbijtzaal ligt in het nieuwe aansluitende gedeelte, op de eerste verdieping. Van daaraf heb je een mooi zicht op de Markt en de Sint-Pieterskerk. Midden in het centrum van de stad, maar toch zit je hier rustig in een modern en luxueus interieur. Een ontbijt hier kan een mooie start zijn als je een dagje wil komen winkelen (de winkelstraten starten op de Markt) of als je rustig de stad wil komen verkennen. Ideaal ook als je het nieuwe hotel en het interieur stiekem al een keer van dichtbij wil komen bekijken.

Luxueus ontbijtbuffet
In de ontbijtzaal staat een luxueus ontbijtbuffet op je te wachten. Op weekdagen kan je, na reservatie, langskomen tussen 7 en 9.30 uur, in het weekend tussen 8 en 10.30 uur. Het ontbijt is er één zoals je dat van een viersterrenhotel mag verwachten: heel uitgebreid en tot in de puntjes afgewerkt. Diverse broodjes en koffiekoeken, ontbijtgranen en granola’s, spek, eieren, kazen, wafels, vleeswaren en salades, wraps, rauwkost, vers fruit,… Met alle denkbare warme en koude dranken binnen handbereik.

Drankje aan de bar
Na het ontbijt kan je nog iets drinken aan de bar of in de lounge van het hotel, bij de open haard. In het hotel is er ook een wellnessgedeelte aanwezig. Met sauna en stoombad, een relaxatieruimte, een multisensorisch ‘water paradise’ en een massageruimte. Ook niet-hotelgasten kunnen zich hier komen ontspannen, na reservatie. Perfect te combineren met het ontbijt dus.

Prestigieus nieuw stadsgedeelte
Intussen wordt er hard gewerkt om Turnova verder af te werken. Hotel Corsendonk Turnova is samen met winkelketen Albert Heijn de eerste die de deuren heeft geopend binnen dit nieuwe stukje Turnhout. Het hotel telt 97 kamers, verspreid over drie verdiepingen, waaronder drie suites en vier kamers voor rolstoelgebruikers. Later volgen er nog heel wat nieuwe winkels en handelszaken die allemaal het nieuwe Turnhout mee kleur zullen geven.

Onderox-ontbijt van de maand
Diverse broodjes, croissants, koffiekoekjes, ontbijtgranen en granola’s, spek, eieren, kazen, verse wafels, vleeswaren en broodsalades, verse zalm, afwisselend aangevuld met o.a. tomaat/mozzarella, wraps, rauwkost, e.a., zoet beleg, yoghurt en vers fruit, koffie (espresso, laté macchiato, cappuccino,..), diverse theesoorten, warme chocolademelk, vers te persen sinaasappelsap, diverse sappen, waters en cava.

Prijs: 22,50 p.p. (i.p.v. 25 euro)
Wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’ betaalt slechts 22,50 euro i.p.v. 25 euro p.p. Geldig van woensdag 20 november tot en met zondag 29 december 2019.

Corsendonk Turnova
Kursaalpoort 10
2300 Turnhout
Tel. 014 49 44 55
info.turnova@corsendonkhotels.com
Ontbijten kan:
Ma tot vr: van 7 tot 9.30 uur
Za, zo: van 8 tot 10.30 uur


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*