Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Onderox Movie Night trapt af met avant-première van Torpedo

Torpedo landt op 23 oktober in de Vlaamse bioscopen. Zin om van deze spannende avonturenfilm in avant-première te proeven, in aanwezigheid van regisseur Sven Huybrechts? Het kan tijdens de Onderox Movie Night, het nieuwe filmevenement van uw maandblad in samenwerking met Studio Geel.

De eerste editie van de Onderox Movie Night vindt plaats op woensdag 16 oktober. Aanwezige filmliefhebbers worden eerst (vanaf 19 uur) getrakteerd op een handvol proevertjes en verrassingen in De Waai (Werft 28), gratis aangeboden door lokale handelaars. Wie tijdig in de zaal arriveert, maakt kans op leuke prijzen en kan tegelijk ook kennismaken met Sven Huybrechts, de regisseur van Torpedo. Huybrechts geeft tekst en uitleg bij de totstandkoming van de eerste Vlaamse duikbootfilm. De animatie start om 20.30 uur. De prijzentafel bestaat uit — onder meer — filmgadgets, bioscooptickets en een PLUSroute voor twee personen. De filmvertoning zelf start om 20.50 uur.

Tickets kosten 15 euro (inclusief versnaperingen en enkele verrassingen) en zijn verkrijgbaar aan de kassa van Studio Geel. Vooraf reserveren kan via movie@onderox.be. Opgelet: er zijn geen genummerde plaatsen. Zorg dat je tijdig arriveert.

Meer info
www.onderox.be
www.studio-geel.be


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*