Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Aards Hof: gestoeld op de eerlijke Kempense keuken

GEEL TEN AARD — Het Aards Hof is een gezellige taverne op de baan tussen Kasterlee en Geel. Met een ruime kaart, een groot terras en een aparte kinderspeeltuin. “Het Aards Hof is voor ons een klein stukje Kempens paradijs.”

In het Aards Hof staan gerant Rob Haesen en chef-kok Jan Mommers aan het roer. Zij hebben een gezellige taverne uitgebouwd gebaseerd op een eerlijke Kempense keuken, met een goedgevulde kaart. Zowel voor een snack als voor een volwaardige maaltijd kan je hier aan tafel aanschuiven. Enkele specialiteiten van het huis: de pasta Mozart (pasta met kip, champignons, paprika in zacht currysausje), de pasta Mama Lili (licht pikante spaghetti met spek en romige tomatensaus) en de verse hamburgers die je op de suggestiekaart vindt. Verder worden er hier klassiekers als videe, stoverij, spareribs en varkenshaasje geserveerd. Om er maar enkele te noemen. Voor de bierliefhebbers zijn er altijd vijf bieren van het vat verkrijgbaar, waaronder één ‘Beer of the moment’, dat regelmatig wisselt.

Stukje paradijs
Het Aards Hof is populair bij fietsers. De zaak ligt langs heel wat fietsroutes en ook het ruime terras is altijd aantrekkelijk voor vriendengroepen of wielerclubs die de omgeving op twee wielen verkennen. Vlak naast de zaak is er een grote fietsenstalling voorzien, met enkele oplaadpunten voor de elektrische exemplaren. Kom je toch liever met de wagen? Dan vind je parking vlak voor de deur. Ook bij gezinnen met kinderen scoort het Aards Hof goed met zijn uitgebreide kinderkaart en met de aparte kinderspeeltuin, als verlengde van het terras. “Het is één van onze sterktes, dat we een breed publiek kunnen aanspreken”, zegt Rob Haesen. “Wij beschouwen het hier als een klein stukje Kempens paradijs. Met een gezellig interieur en toegankelijke prijzen. We willen iedereen even de dagelijkse sleur laten vergeten en hen laten genieten van onze culinaire passie voor lekker eten en drinken. Als onze gasten zich hier thuis voelen, dan is onze missie geslaagd.”

Ontbijtbuffet
De suggestiekaart is altijd goed gevuld, daarbij wordt ook steeds aan de vegetariërs gedacht. Op regelmatige basis worden er acties ondernomen. Op maandag en dinsdag kan je bijvoorbeeld voor 16,90 euro p.p. langskomen voor steak met frietjes en saus. Op woensdag eten de kinderen aan halve prijs mee. En elke eerste zondag van de maand staat er, na reservatie, een uitgebreid ontbijtbuffet klaar voor iedereen die aankomt tussen 9 en 11 uur. Je betaalt daarvoor 19,50 euro p.p. Kinderen eten mee voor 1,5 euro per levensjaar. In november volgt er ook nog een ‘Wine & Dine’. Hou de website en de Facebookpagina van de zaak goed in de gaten voor extra acties.

Onderox-menu van de maand
Noordzeevissoep
***
Varkenswangetjes, traag gegaard in trappistenbier
OF
Aards Hof burger
***
Dessertje van de chef

Prijs twee gangen: 19,50 euro p.p. (voor- en hoofdgerecht OF hoofdgerecht en dessert)
Prijs drie gangen: 23,50 euro p.p.

Gratis kirr of fruitsap als aperitief voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-menu’. Actie geldig van woensdag 25 september tot en met zondag 3 november 2019.

Taverne Aards Hof
Dr. Van de Perrestraat 443A, 2440 Geel
Tel. 014 89 74 70
www.aardshof.be
Open: alle dagen vanaf 11 uur
Do gesloten


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*