Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Brasserie Corsendonks Hof: de dag begint op het tuinterras

OUD-TURNHOUT — Brasserie Corsendonks Hof, midden in het altijd rustige Corsendonk, is een populaire bestemming bij fietsers en wandelaars die er kunnen komen verpozen na een tocht in de groene omgeving. Maar net zo goed wordt Corsendonks Hof gekozen om de dag te starten met een lekker ontbijt, om er daarna opuit te trekken.

Bij brasserie Corsendonks Hof wordt de komende maand het vakantiegevoel nog wat verlengd. Dat betekent onder meer dat als het mooi weer is, de tafels buiten gedekt worden en je rustig op het tuinterras kan ontbijten. Met zicht op de rondspringende meesjes en andere mooie fauna en flora. Het terras is ingedeeld in verschillende compartimenten met meer dan honderd buxusplanten. Het zorgt ervoor dat je altijd rustig en afgescheiden zit. Het ontbijt wordt volledig aan tafel geserveerd: als opener krijg je een hapje, daarna volgt het uitgebreide ontbijt zelf en afsluiten doe je met een dessert. En druppelt het toch? Dan kan je rustig binnen plaatsnemen in het bekende interieur, samengesteld met ornamenten uit oude kastelen en kerken.

Aankomen kan tussen 9.30 uur en 10.30 uur. Let op: het ontbijt wordt enkel op dinsdag en zondag geserveerd, tijdig reserveren is dus de boodschap. Volwassenen betalen 20,5 euro p.p. (wie de komende weken via Onderox reserveert op dinsdag betaalt slechts 17,5 euro p.p.), kinderen tot 11 jaar betalen 12 euro, kinderen tot 3 jaar eten gratis mee. Ook met grote groepen kan je hier trouwens komen ontbijten. Je kan dan ook opteren om binnen in de feestzaal plaats te nemen. Voor grote groepen kan het ontbijt zelfs op locatie geleverd worden.

Huwelijk, babyborrel, receptie,…
De feestzalen, Corsendonks Hof telt er drie, draaien intussen op volle toeren. De grote zaal biedt plaats voor feesten tot zo’n 160 personen, de twee kleinere worden vooral gebruikt voor vergaderingen en seminaries, etentjes voor grote groepen of kleinere familiefeesten. Dat kan al vanaf 8 personen. Het maakt dat je voor alle gelegenheden kan langskomen: receptie, huwelijk, babyborrel, bedrijfsfeest, koffietafel, brunch,… Vooraf overleg je rustig met gastheer Erwin Blockx en hij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is. Voor het eten zijn er allerlei formules beschikbaar, of kan je zelf je wensen bespreken.

Verfijnde Franse keuken
Het keukenteam serveert een verfijnde Franse keuken met zijn eigen creatieve accenten. Gemaakt met dagverse producten, zoveel mogelijk volgens de seizoenen. Eten kan à la carte of je kan opteren voor ‘het menu van de chef’ (40 euro voor drie gangen). Ook voor een snelle lunch of een snack kan je hier terecht. Alle gerechten kunnen bij mooi weer uiteraard ook op het terras worden geserveerd. Intussen wordt het menu voor de eindejaarsfeesten al samengesteld. Begin september vind je de brochure in de brasserie zelf of op de website: www.corsendonks-hof.be.

Onderox-ontbijt van de maand
Onthaal met bubbels of vers sinaasappelsap en een ochtendamuse
***
Assortiment luxebroodjes, boerenbrood, mini-koffiekoek, croissants, kaas, ham, ambachtelijke confituur en chocopasta, stukje brie, pepersalami, gerookte zalm, krabsalade, eitje naar keuze, salade van exotisch fruit, granola met yoghurt, twee kopjes koffie of thee
***
Mini-dessert van de chef

Prijs: 17,5 euro p.p. (i.p.v. 20,5 euro)

Korting voor wie reserveert met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’. Actie geldig op dinsdagen 3, 10, 17 en 24 september en 1, 8, 15 en 22 oktober 2019. Ontbijten is mogelijk voor iedereen die tussen 9.30 uur en 10.30 uur aankomt.

Corsendonks Hof
Corsendonk 2 - 2360 Oud-Turnhout
Tel. 014 45 07 51
info@corsendonks-hof.be
www.corsendonks-hof.be
Open: Ma, di, vr, za: vanaf 12 uur
Zo: vanaf 11 uur
Wo en do gesloten


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*