Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Corsendonk Hooge Heyde: een prachtlocatie om culinaire ontdekkingen te doen

KASTERLEE — Corsendonk Hooge Heyde is gelegen tussen het groen van de Kempische Heuvelrug, een overblijfsel van landduinen die ontstonden toen de zee zich terugtrok. In het bosrijke gebied kan je in het charmante boutiquehotel heerlijk komen eten, in alle rust. Wie hier nog niet geweest is, zal meteen verkocht zijn.

Het moderne interieur van Corsendonk Hooge Heyde en de natuurlijke omgeving waarin het hotel gelegen is, gaan wonderwel hand in hand. Veel mensen zullen de locatie (vroeger bekend als De Residentie) enkel aan de buitenkant nog herkennen van de trouwfeesten die hier vroeger regelmatig plaatsvonden. Binnen werd alles helemaal vernieuwd in een prachtige moderne stijl. En wees gerust, ook in het vernieuwde hotel is er plaats voor allerlei feesten en meetings, waarbij de keuken een menu op maat kan voorzien. Je zit in dat geval ook rustig afgescheiden van de hotelgasten.

Werelds en eigentijds
Maar misschien wil je net wel een vleugje vakantiegevoel opdoen en in het restaurant komen genieten van de culinaire talenten van de chef-kok. Verwacht je aan traditionele gerechten, telkens met een moderne en eigentijdse twist. Ideaal om je culinair te laten verrassen. Langskomen kan elke dag, na reservatie, vanaf 18 uur. Heb je allergieën of eet je liever vegetarisch? Geef het vooraf even door en de keuken houdt er rekening mee. Een aanrader: even aperitieven in de gezellige zeteltjes in de lounge of buiten op het terras. Intussen wordt er achter de schermen verder gewerkt om het hotel helemaal te renoveren. De mooie meetingszalen zijn net open en in de volgende fase zullen ook een extra feestzaal en het wellnessgedeelte worden vernieuwd.

Ontbijt en brunch
Ook niet-hotelgasten kunnen elke dag tussen 8 en 10.30 uur langskomen voor een uitgebreid ontbijt. Voor 25 euro per persoon waan je je helemaal op vakantie en schuif je gewoon mee aan tussen de hotelgasten. Ook de zondagsbrunch is op weg om een klassieker te worden. Elke eerste zondag van de maand en op speciale gelegenheden kan je daarvoor langskomen, tussen 11.30 uur en 14 uur, voor 34,50 euro per persoon. Vergeet wel niet om even vooraf te reserveren.

Onderox-menu van de maand
Gemarineerde Gamba plancha met een citroen en pimentdip
***
Zwartpootkip met structuren van appel en jus gebracht met frieten in de schil en huisgemaakte mayonaise
***
Mousse van witte chocolade met bosvruchten

Prijs: 34,95 euro p.p. (i.p.v. 39,95 euro)
Geldig van woensdag 26 juni tot en met zondag 1 september 2019. Voor al wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-menu’.

Corsendonk Hooge Heyde
Steenfortstraat 5
2460 Kasterlee
Tel. 014 55 18 34
info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com
Alle dagen open


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*