Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Corsendonk Hooge Heyde: ontbijten als een echte keizer

KASTERLEE — Corsendonk Hooge Heyde is een wondermooi, pas gerenoveerd, boutique hotel. Veel te mooi om alleen aan de hotelgasten te tonen. Daarom mag iedereen mee aan tafel komen aanschuiven om te genieten van het interieur en van de culinaire geneugten van het hotel. Met als één van de absolute specialiteiten van het huis: het rijkelijk gevulde ontbijt.

In Corsendonk Hooge Heyde in Kasterlee kan je, zoals het hoort, elke dag als een echte keizer komen ontbijten. Een glaasje cava, vers te persen sinaasappelsap, yoghurts met granola, pancakes, wraps,… De hotelgasten genieten er elke dag uitvoerig van. Maar ook als niet-hotelgast kan je langskomen voor zo’n rijkelijk ontbijt. Na reservatie, schuif je gewoon mee aan in de prachtige ontbijtzaal van het hotel. Je waant je even op vakantie en laat je lekker in de watten leggen. Elke dag staat het ontbijt klaar tussen 8 uur en 10.30 uur.

Zondagsbrunch
Elke eerste zondag van de maand wordt er op zondag een speciale brunch georganiseerd. Daarbij wordt het ontbijt nog aangevuld met dagsoep, hapjes, vlees- en visgerechten, groenten, salades en dessertjes. Komen brunchen kan dan van 11 uur tot 13.30 uur. Voor 34,50 euro per persoon, inclusief dranken à volonté. Brunchen doe je gewoon in de ontbijtruimte van het hotel. Op zondagen 12 mei (moederdagbrunch) en 9 juni (Pinksteren/vaderdagbrunch) staat er bovendien nog een speciale brunch geprogrammeerd. Daarbij is het buffet nog extra rijkelijk gevuld, helemaal in thema. Volwassen betalen dan 37,50 euro, kinderen tot 3 jaar eten gratis mee, tussen 3 en 12 jaar betalen ze 2 euro per levensjaar.

Rust en kalmte
Het stijlvolle interieur leent zich ook uitstekend om samen met vrienden en familie feest te komen vieren. Babyborrels, trouwfeesten, jubileums, familiefeesten,… Je kan kiezen uit allerlei formules waarbij je altijd je eigen accenten kan leggen. Wil je graag een barbecue of liever een gastronomisch menu? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kom gewoon eens even langs om alles te bekijken en te bespreken. Tijdens je feest zit je trouwens volledig afgescheiden van de hotelgasten. Je kan zelfs gebruik maken van een stuk van de tuin om daar bijvoorbeeld in receptievorm je gasten te ontvangen om daarna naar binnen te verhuizen voor de maaltijd. Alles is bespreekbaar.

Onderox-ontbijt van de maand:
Uitgebreid ontbijt met o.a.: diverse broodjes, croissants, koffiekoekjes, ontbijtgranen en granola’s, spek, eieren en pancakes, diverse kazen, diverse fijne vleeswaren, diverse broodsalades, verse zalm, tomaat/mozzarella, wraps, rauwkost, zoet beleg, yoghurt, vers fruit, diverse soorten koffie en thee, warme chocolademelk, vers te persen sinaasappelsap, sappen, waters, cava,…

Prijs: 18 euro p.p. (i.p.v. 20 euro)
Geldig van woensdag 24 april tot en met zondag 2 juni 2019. Wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-menu’ betaalt 18 euro (i.p.v. 20 euro).

Corsendonk Hooge Heyde
Steenfortstraat 5
2460 Kasterlee
Tel. 014 55 18 34
info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com
Alle dagen open


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*