Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Josephine’s vindt zijn nieuwe thuis in Turnhout

TURNHOUT — Ontbijtspecialist Josephine’s keert terug naar Turnhout. Niet om er opnieuw een brasserie te openen, maar wel om hun bekende ontbijtservice verder te zetten vanuit hun nieuwe locatie aan de Oude Vaartstraat. Van daaruit zal het de Kempen voorzien van kraakverse ontbijten. Door de verhuis krijgt de zaak een grotere professionele keuken en heel wat meer mogelijkheden. Zo kan je voortaan samen met je ontbijt ook desserten, taarten en granola bestellen.

Mensen blij maken met een krakend vers, aan huis geleverd ontbijt. Het is de specialiteit van Bernadette Schoenmakers. De laatste jaren deed ze dat vanuit Ravels, sinds kort heeft ze haar nieuwe thuis gevonden in Turnhout, aan de Oude Vaartstraat. Wie liever alles zelf afhaalt, kan daar voortaan terecht na bestelling. “Hier hebben we een professionele keuken die een stuk groter is dan de keuken waarin we tot nu werkten”, legt Bernadette uit. “Het geeft ons weer heel wat extra mogelijkheden.”

Taarten en desserts
Zo kan je vanaf nu huisgemaakte taarten en desserts bestellen bij Josephine’s. “Ideaal voor bijvoorbeeld verjaardagen of feestelijke gelegenheden. Ontbijt en gebak, dat gaat vaak hand in hand. Bovendien wordt echt álles aan huis geleverd. Want ook het servies en bestek kunnen we mee leveren en zelfs klaarzetten als je dat wenst. Dat moet trouwens niet afgewassen worden, wij nemen het zo mee terug.” Het gaat allemaal om mooi en kwalitatief materiaal. Alles wordt vervoerd en geleverd in duurzame verpakkingen en stijlvol gepresenteerd. “Altijd een fantastisch moment als de dozen opengaan en de geur van al die versgebakken lekkernijen je tegemoet komt”, vertelt Bernadette. “Het is iets wat nooit gaat vervelen.” En jij moet zelf niks meer doen, alleen aan tafel schuiven en beginnen eten.

Met liefde en passie
Door de verhuis verandert de manier van werken uiteraard niet. Alle ontbijten worden volledig met de hand bereid: confituren, salades, broodjes, choco,… Speciale vruchtenboter die vast is en toch heerlijk romig. En de intussen behoorlijk beruchte ambachtelijke botercroissants… Helemaal nieuw in het gamma: huisgemaakte granola, verkrijgbaar in drie varianten. Bij Josephine’s wordt alles met veel liefde en passie klaargemaakt. Vaak zijn de broodjes nog lekker warm als ze thuis geleverd worden. Krakend vers is dus verre van overdreven.

Totaalconcept
Wie een feestje plant, kan ook alles op locatie laten leveren. Als je dat wenst, kan Bernadette zelfs ter plaatse alles komen klaarzetten. Daarbij kan er voor een thematisch inkleding gezorgd worden. De feestmaaltijd kan dan bijvoorbeeld ook een afternoon tea zijn: een ruime collectie van hartige zaligheden en hemelse zoetigheden. Scones, fingersandwiches, gebakjes, macarons, verse thee’s,… Er is ook een broodjesservice voor feestjes, verjaardagen, babyborrels, recepties,… En voor bedrijven, waarbij zij een assortiment mini-broodjes kunnen bestellen (vanaf 20 stuks). Of ’s morgens een ontbijt voor een werk- of werfvergadering. Meer info nodig? Bel of mail Bernadette even en zij stuurt je alle informatie vrijblijvend door.

Onderox-ontbijt van de maand
Vers geperst sinaasappelsap
Heerlijkheid in een pot, romige yoghurt met huisgemaakte granola
Vers fruit op een coulis van mango
Ambachtelijke botercroissants
Assortiment van witte en bruine broodjes, sandwiches, dikke sneden krenten-, wit en donker brood
Royaal stuk huisgemaakte appelcake
Brie, belegen en oude kaas, gerookte boerenham, huisgemaakte choco, confituren, ham-preislaatje, Callebaut chocoladeschilfers en roomboter
Gedroogde vruchten, noten en rode bessen
Gemalen Arabica koffie, koffiemelk, melk en Callebaut chocoladedruppels voor warme chocomelk, roomboter en suiker
Huisgemaakte chocomousse

Prijs: 45 euro voor 2 personen (prijzen voor extra personen: zie onderstaande website)

Wie reserveert met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’ krijgt een extra flesje cava meegeleverd. Geldig van woensdag 27 maart tot en met zondag 5 mei 2019. Niet geldig tijdens het paasweekend van 20 en 21 april.

Onderox-actie:
Wie tussen woensdag 27 maart en zondag 5 mei 2019 een afternoon tea besteld met de vermelding ‘Onderox-actie’ betaalt slechts 25 euro (i.p.v. 29 euro).

Josephine's
Oude Vaartstraat 39 - 2300 Turnhout
Tel. 0477 68 95 29
www.josephines-turnhout.com
josephines.turnhout@gmail.com
Leveren kan van di to zo, ma gesloten


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*