Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

De Gouverneur: ontbijten zoals op vakantie

MOL — Het ontbijtbuffet van restaurant De Gouverneur in Mol-Ezaart is gevarieerd en overvloedig, met warme en koude gerechten. Elke zondag kan je mee aanschuiven. “We horen vaak dat onze ontbijtgasten zich heel even op vakantie wanen”, vertellen zaakvoerder Jan Beeckmans en zijn vrouw Tine. “Dat is ook exact het gevoel dat we hen willen schenken.”

De Gouverneur is een stijlvol en gezellig restaurant waar alles in buffetvorm wordt aangeboden. Ook het ontbijt. Een erg populaire formule waarvoor je elke zondag kan langskomen.

Zelf je omelet samenstellen
Het ontbijt omvat enkele bijzonderheden. Wie dat wenst, kan zo zelf een omelet naar keuze laten bakken. Je neemt een potje en selecteert de ingrediënten waar je zin in hebt: champignons, tomaatjes, ui,… die laat je vervolgens aan de bakplaat bakken tot een omelet. Ondertussen kies je rustig uit het uitgebreide buffet. Een greep uit het aanbod: vijf soorten beleg, gerookte zalm, diverse kazen, paté, verschillende yoghurts, een ruim assortiment broodjes en sandwiches, zoet gebak, koffiekoekjes, cava, koffie, fruitsappen, chocolademelk,… Allemaal à volonté. “Eigenlijk leunt ons ontbijtbuffet heel erg aan bij een brunch”, zegt Jan. “Zo serveren we bijvoorbeeld ook gehaktballen met krieken, pensen met appelmoes en minicroissants met kaas en hesp. Dat zijn toch dingen die je bij andere ontbijten niet gepresenteerd krijgt.” Ontbijten kan van 8.30 uur tot 11.30 uur. Om 11 uur sluiten de buffetten. Een vast team van medewerkers staat in voor de bediening en de hartelijke ontvangst.

Verjaardagsactie
Ook wie verjaart, kan hier komen vieren. Via de site van De Gouverneur kan je je contactgegevens invullen om een persoonlijke verjaardagsuitnodiging te krijgen. Als je vervolgens tijdens de maand waarin je verjaart in gezelschap komt ontbijten, mag je als feestvarken gratis aanschuiven aan het ontbijtbuffet.

Streek- en seizoensproducten
Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je ook ’s avonds (en op zondag ook ’s middags) komen genieten van een rijkelijk buffet. Goed gevuld met starters, warme voorgerechten, dagsoepen, warme groenten, sauzen, aardappelbereidingen, desserts,... Het vlees en de vis wordt gebakken op de open grill en de bakplaat in de zaak. Jan en Tine zorgen er altijd voor dat het beste uit eigen streek mee op het buffet belandt en dat er veel seizoensproducten worden gebruikt. Verse oesters zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Wil je graag met grotere groepen komen dineren? Dan kan je ook, na reservatie, op andere dagen langskomen.

Onderox-ontbijt van de maand
Uitgebreid ontbijtbuffet met warme en koude gerechten

Prijs: 22,50 euro p.p. (kinderen van 3 tot 7 jaar: 11 euro. Van 8 tot 11 jaar: 16 euro)
Geldig van zondag 24 februari tot en met zondag 14 april 2019. Enkel voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’. Het ontbijtbuffet vindt enkel op zondag plaats.

De Gouverneur
Ezaart 118 - 2400 Mol
Tel. 014 31 28 03
info@degouverneur.be
www.degouverneur.be

Open:
Ma tot do: voor groepen vanaf 25 personen
Vr: vanaf 18 uur
Za: vanaf 17 uur
Zo: starten tussen 13 en 14 uur en tussen 17 en 19 uur. (ontbijt vanaf 8.30 uur)


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*