Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Tafelen in alle rust bij Corsendonk Hooge Heyde

KASTERLEE – Corsendonk Hooge Heyde in Kasterlee werd het laatste jaar in een nieuw jasje gestoken. Het geheel groeide uit tot een prachtig boutique hotel waarbij je ook als niet-hotelgast in het restaurant kan langskomen of een feest kan plannen in de nieuwe feestzaal. Intussen blijft Hooge Heyde vernieuwen: het nieuwe wellnessgedeelte en de rest van de feestzalen zullen in 2019 worden opengesteld.

Corsendonk Hooge Heyde is bij veel mensen in de omgeving nog altijd beter bekend onder zijn vorige naam: De Residentie. Heel wat Kempenaren gaven er hun trouwfeest of schoven er op regelmatig aan tafel voor een lekker ontbijt of diner. Intussen werd de toplocatie door de Corsendonk Groep in ere hersteld. Aan de buitenkant is het gebouw nog duidelijk herkenbaar, binnen werd alles volledig vernieuwd en in een modern kleedje gestoken, met een warm en open interieur. Het vormt een mooi geheel met de groene en rustgevende omgeving waarin je je hier bevindt.

Helemaal tot rust
Ook in het restaurant vind je die rust terug. Elke tafel krijgt voldoende ruimte en er is veel lichtinval. Een heel aangename plaats om te tafelen dus. Voor het culinaire gedeelte zorgt Chef-kok Roy Kraaijeveld. Verwacht je aan traditionele gerechten, met wereldse invloeden, altijd met een moderne en eigentijdse twist. Via het ‘gastronomisch verrassingsmenu van de chef’ kan Kraaijeveld al zijn kunnen tonen aan de gasten. Hij serveert je daarbij drie gangen en een amuse voor 39,95 euro per persoon. Heb je allergieën of eet je liever vegetarisch? Dan houdt de chef daar uiteraard rekening mee. Langskomen kan elke dag, vanaf 18 uur, na reservatie. Een aperitiefje drinken kan in de gezellige zeteltjes in de lounge, waar je je ook bij de gashaard kan nestelen. Heerlijk toch, met dit weer.

Rijkelijk ontbijt
Ook niet-hotelgasten kunnen elke dag tussen 8 en 10.30 uur langskomen voor een uitgebreid ontbijt. Denk: verse sappen, cava, een ruim assortimenten aan broodjes, spek en ei, pannenkoeken,… voor 20 euro per persoon. Je kan, na reservatie, gewoon aanschuiven in de ontbijtzaal waar elke dag ook de hotelgasten in de watten worden gelegd. Ook de zondagsbrunch is goed op weg om een echte klassieker te worden. Een luxueuze en volwaardige warme maaltijd, aangevuld met de typische ontbijtgerechten, die elke eerste zondag van de maand wordt geserveerd tussen 11 uur en 13.30 uur. Voor 34,50 euro per persoon. Brunchen doe je gewoon in de ontbijtruimte van het hotel, deels aan tafel, deels in buffetvorm. In de maand december staan er bovendien enkele ‘speciale’ brunches op het programma. Zo komt Sinterklaas langs op zondag 2 december. Alle aanwezige kinderen kunnen Sinterklaastekeningen maken en krijgen een cadeautje. Op 25 december wordt er een extra rijkelijk gevulde kerstbrunch geserveerd. Volwassenen betalen telkens 37,50 euro, kinderen tot 3 jaar zijn gratis, tussen 3 en 12 jaar betalen ze 2 euro per levensjaar.

Voor al je eindejaarsfeesten
Op kerstavond, 24 december, kan je langskomen voor een gastronomisch drie- of viergangenmenu van de chef. Voor respectievelijk 45 en 49,50 euro per persoon, inclusief amuse. En uiteraard is de feestzaal van Hooge Heyde een uitstekende locatie om samen met je familie, vrienden of collega’s een kerst- of nieuwjaarsfeest te komen vieren. Er zijn allerlei formules mogelijk zodat je zelf niet met de traditionele kerststress, en met de afwas, blijft zitten. Plus: je zit rustig, volledig afgescheiden van de hotelgasten.

Onderox-menu van de maand:
Amuse
***
Witvis op een bedje van seizoensgroentjes met een zure dragon
***
Diamanthaas met een honingtijm, seizoensgroentjes en aardappelgarnituur
***
Parfait met brownie en karamel

Prijs: 39 euro p.p.

Geldig van woensdag 21 november tot en met zondag 16 december 2018. Wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-menu’ krijgt een gratis huisaperitief ‘cava brut met een vleugje Eristoff Limskaya en limoen’ (ter waarde van 7,50 euro).

Corsendonk Hooge Heyde
Steenfortstraat 5
2460 Kasterlee
Tel. 014 55 18 34
info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com
www.corsendonkhotels.com
Alle dagen open


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*