Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Brasserie De Post, een vaste waarde in de Kempen

GEEL – Brasserie De Post is één van de bekendste horecazaken in Geel. Zaakvoerster Katrien en haar team gaan elke dag tot het uiterste om hun klanten een lekkere maaltijd te bezorgen in een sfeervolle zaak, met een ruime kaart en een zonnig terras. Dagelijks starten heel wat mensen er hun dag met een verrukkelijk ontbijt, één van de specialiteiten van het huis.

Brasserie De Post ligt pal op de Markt van Geel. Bij mooi weer is het terras een ideale afspreekplaats voor heel wat Gelenaars om van het zonnetje te genieten. Maar ook voor andere Kempenaars die langsgaan in ‘de barmhartige stede’ is De Post een vaste stopplaats. Specialiteit van het huis: lekker eten, stevige porties en een vlotte bediening. Ook voor een snelle hap kan je hier terecht, je hoeft nooit lang op je eten te wachten.

Modern interieur
Binnen heeft de zaak een opvallend interieur: een moderne inrichting met contrasterende zwart-witkleuren. De houten vloer en tafels geven het interieur nog wat extra warmte. Perfect om even tot rust te komen en een lekker hapje te eten. Brasserie De Post heeft een opvallend ruime menukaart met vlees- en visgerechten maar ook met veel pasta’s, salades en snacks. En met het wereldberoemde postgras natuurlijk, de ultrafijne frietjes. Geserveerd in ruime porties. Daarnaast zijn er altijd heel wat suggesties beschikbaar. Ideaal voor mensen die graag seizoensgebonden producten eten of zich willen laten verrassen door de keuken.

Lekker uitgebreid ontbijten
Ook een lekker ontbijt is één van de specialiteiten van het huis. Elke ochtend kan je daarvoor al vanaf 8 uur langskomen. Het standaardontbijt is al behoorlijk uitgebreid, je zal zeker niet met honger van tafel stappen. Je krijgt onder meer broodjes met allerlei soorten beleg, twee eitjes, vers geperst fruitsap, yoghurt, een koffiekoek en een croissant op je bord, uiteraard met een kannetje koffie, thee of warme chocomelk. Met spek als mogelijk extraatje. Wil je liever een luxe-ontbijt, dan krijg je voor 22 euro het spek erbij, samen met gerookte zalm, krabsla en een glaasje bubbels. Wie dat wenst, kan ook voor 17 euro glutenvrij komen ontbijten. Elke tweede en laatste zondag van de maand wordt er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Omdat die dagen zo populair zijn, vergeet je best niet om tijdig te reserveren.

Cadeaubon
Wie een tof cadeau zoekt voor eender welke gelegenheid, kan bij Brasserie De Post terecht voor een leuke cadeaubon. Je kan opteren voor een vast bedrag kiezen of iemand trakteren op één van de ontbijtformules van de zaak. De cadeaubonnen kan je ook online bestellen via de website www.brasseriedepost.be.

Onderox-ontbijt van de maand:

Verse broodjes, koffiekoek en croissant
Salami, kaas, ham, choco, confituur, siroop
Twee eitjes naar keuze (roerei, spiegelei,...)
Yoghurt en vers fruit
Kannetje koffie, thee of warme chocomelk
Vers geperst fruitsap

Prijs: 15 euro
Supplement spek: 2,5 euro

Ontbijten kan elke dag tussen 9 en 11 uur, op dinsdag al vanaf 8 uur.

Geldig van woensdag 27 juni tot en met zondag 2 september 2018.

Wie reserveert met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’ krijgt een gratis glaasje Prosecco Le Couchon geserveerd.

Brasserie De Post
Markt 77, 2440 Geel
Tel. 014 58 06 48
info@brasseriedepost.be
www.brasseriedepost.be
Open: elke dag vanaf 8 uur


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*