Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

La Tazza: een rijkelijk ontbijt met liefde geserveerd

RETIE – In het centrum van Retie wordt er momenteel gewerkt aan de Kasteelstraat. Net aan de rand van die wegenwerken vind je koffiehuis La Tazza. Ideaal voor je dagelijkse koffie of thee, een lekkere snack te nuttigen of om de dag te beginnen met een uitgebreid ontbijt.

Koffiehuis La Tazza is een oase van rust temidden van een omgeving waar er momenteel stevig gewerkt wordt aan de baan. Maar van die wegenwerken ga je als klant van La Tazza geen hinder ondervinden. Als je met de wagen bent, kom je wel best langs de kant van Retie-Centrum. Parkeren kan aan de parking van De Vest.

Start van een leuke dag
Voor uitbaatster Katrien Feyen start de dag telkens met een glimlach, want dan mag ze haar befaamde ontbijt serveren. “Ik geniet daar echt van”, stelt Katrien. “De mensen zijn op hun gemak en hebben wat meer tijd dan op andere momenten van de dag. Ze komen ontbijten en gaan daarna wat winkelen of plannen een uitstapje. Altijd leuk als je de mensen kan verwennen aan het begin van zo’n leuke dag.” Omdat zelfs het basisontbijt al ruim de honger zal stillen, kreeg het de naam ‘Groot’ mee. “Het moet lekker en vers zijn. Met producten die de mensen kennen en lekker vinden. Broodjes, een eitje, yoghurt, allerlei soorten beleg,… Het mag traditioneel zijn.” Wie voor ‘Luxe’ kiest, krijgt er onder meer nog zalm, krabsla, een omelet met spek en een glas cava bovenop. “Ik hou me in en probeer niet te overdrijven”, zegt Katrien. “Om de eenvoudige reden dat mensen het niet allemaal op krijgen.”

Uitgebreide kaart
“Het was altijd een droom om een koffiehuis uit te baten. In 2003 ging ik hier open en ik vind het nog altijd even plezant. Intussen zijn we echt een uitgebreid koffiehuis want we hebben ook steeds meer grotere gerechten op onze kaart staan. Snacks, slaatjes, pasta’s, warme gerechten, een stuk huisgemaakte taart,… Maar natuurlijk ben je ook voor een gewone koffie altijd welkom. Ook die geven we graag de nodige aandacht. Alles mooi presenteren, dat vind ik belangrijk”, zegt Katrien. Een koffie-, ontbijt- en eethuis in één dus. “In een huiselijke, gezellige sfeer. Ik bekijk het altijd een beetje als werken in mijn eigen living. Ik zou het niet meer kunnen missen.”

Onderox ontbijt van de maand
Vers fruitsap, cava, broodjes, croissant en koffiekoekje, zoet en hartig beleg, roerei met spek, gerookte zalm, yoghurt en vers fruit, koffie of thee

Prijs: 19,50 euro p.p.
Geldig van woensdag 28 maart tot en met zaterdag 28 april 2018. Enkel voor wie reserveert met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’.

La Tazza
Kasteelstraat 6
2470 Retie
Tel 014 38 81 33
katrienfeyen@hotmail.com
www.latazza.be
Facebook: La Tazza

Open:
Di, wo, do: van 10 tot 19 uur
Vr, za: van 10 tot 20 uur
Ma en zo gesloten
Keuken sluit 30 min. voor sluitingsuur


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*