Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Josephine’s: krakend vers aan huis geleverd

TURNHOUT – Soms kan het leven toch eenvoudig zijn. Zo kan je tegenwoordig je ontbijt gewoon bij je thuis laten bezorgen. Josephine’s levert alles krakend vers bij je af. Topkwaliteit met veel liefde gemaakt. Jij moet enkel aan tafel gaan zitten en genieten.

Wie Bernadette Schoenmakers kent, weet dat haar favoriete maaltijd het ontbijt is. Geen toeval dat ze elke dag ook heel wat andere Kempenaren verblijdt met een heerlijk vers ontbijt. Vroeger deed ze dat in haar koffiezaak Josephine’s, in de Turnhoutse Bloemekesgang, nu van thuis uit. Onder dezelfde naam. Bernadette mikt op levensgenieters, fijnproevers en liefhebbers van een uitgebreid ontbijt. Haar liefde voor de eerste maaltijd van de dag verspreidt ze voortaan van huis tot huis. En de lat ligt net zo hoog als wanneer je uit eten gaat, wellicht zelfs nog een stukje hoger.

Duurzaam verpakt
Alles wordt geleverd in duurzame verpakkingen en wordt stijlvol gepresenteerd. Op een mooi stuk hout bijvoorbeeld. Je hoeft zelf niks meer te doen, je kan meteen beginnen eten. “Altijd een magisch moment als de folie wordt verwijderd en de dozen opengaan”, zegt Bernadette gepassioneerd. “Het moment waarop de geur van al die verse producten op je af komt. Heerlijk.”

Krakend vers
Alles wordt met de hand bereid: confituren, salades, choco, de broodjes,… Hier is iemand met veel liefde en passie aan het werk, zoveel is duidelijk. Proef bijvoorbeeld de speciale vruchtenboter maar eens, vast en toch heerlijk romig. Een aanrader voor op de ambachtelijke botercroissants. Krakend vers, dat is niet overdreven. Een bakker bakt ‘s ochtends vroeg alles af, bij Bernadette staat de oven nog warm als ze vertrekt op haar ronde. Daar kan zelfs je favoriete bakker niet tegenop. En komt ze weer thuis, dan start meteen het hele proces opnieuw en wordt alles weer vers gemaakt en gebakken.

Lekker cocoonen
Topkwaliteit aan huis dus, terwijl jij rustig in je zetel zit of nog op bed wat ligt te soezen. Zo kan jij rustig een hele voormiddag, of een hele dag, lekker cocoonen. Dat kan toch heerlijk zijn. Voor families met jonge kinderen bijvoorbeeld. Je kan natuurlijk ook altijd de hele familie uitnodigen bij je thuis of ergens in een zaaltje en Josephine’s voor het eten laten zorgen. Dat kan naast ontbijt ook een afternoon tea zijn. Een ruime collectie van hartige zaligheden en hemelse zoetigheden. Scones, fingersandwiches, gebakjes, macarons, verse thee’s,… Misschien ook een ideetje voor een komende communie- of lentefeest? Het is toch altijd vervelend om voor zoveel personen te moeten koken, zeker als je achteraf met al de afwas blijft zitten. Ook die neemt Bernadette gratis van je over.

Totaalconcept
En wil je echt helemaal geen zorgen hebben? Dan kan Bernadette zelfs de inkleding van je feestje op zich nemen. Zij komt dan vooraf al langs om alles klaar te zetten. Denk aan de nodige slingers, bloemen op tafel of thematische inrichting. Uiteraard volledig in overleg. Josephine’s levert in de hele Antwerpse Kempen. In Turnhout en randgemeenten helemaal gratis, daarbuiten wordt er een kleine vervoerskost aangerekend, maar die is minimaal. Ook bedrijven kunnen haar trouwens contacteren. Voor hen ontwikkelde Bernadette drie speciale ontbijten. Voor ‘s middags kan ze ook een assortiment aan rijkelijk gevulde broodjes leveren, vanaf minstens 20 stuks. Die kan je trouwens ook bestellen voor feestjes. Bel haar even op of vraag meer info via mail en Bernadette stuurt je alle info vrijblijvend door.

Onderox-ontbijt van de maand (Josephine’s exclusief Luxe-ontbijt):

Vers geperst sinaasappelsap
Heerlijkheid in een pot, romig Griekse yoghurt op blauwe bessen met een krokante crunch erbovenop
Ambachtelijke botercroissants
Assortiment van witte en bruine broodjes, sandwiches, dikke sneden suiker-, wit en donker brood
Royaal stuk huisgemaakte appelcake
Brie, belegen en oude kaas, gerookte boerenham, kleine kaasjes, huisgemaakte choco, confituren, ham-preislaatje, Callebaut chocoladeschilfers en roomboter
Gedroogde vruchten en noten
Gemalen Arabica koffie, koffiemelk, melk en Callebaut chocoladedruppels voor warme chocomelk, roomboter en suiker
Huisgemaakte chocomousse

Krakend vers aan huis geleverd!

Prijs: 45 euro voor 2 personen (prijzen voor extra personen: zie onderstaande website)

Wie reserveert met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’ krijgt een extra flesje cava meegeleverd. Geldig van woensdag 28 februari tot en met zondag 1 april 2018.

Onderox-actie:

Wie voor zondag 1 april 2018 een afternoon tea besteld met de vermelding ‘Onderox-actie’ betaalt de voordelige prijs van 25 euro per persoon (i.p.v. 28 euro).

Josephine's
Tel. 0477 68 95 29
www.josephines-turnhout.com
josephines.turnhout@gmail.com
Volg ons op Facebook!
Leveren kan van di to zo, ma gesloten


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*