Ga naar inhoud
Onderox
Terug naar overzicht

Port Aventura: een uniek zicht op de haven

MOL – Hoe mooi een interieur ook is, niks kan tippen aan het uitzicht op het water en op de prachtige haven van Port Aventura in Mol. Je waant je meteen op vakantie als je hier een heerlijk ontbijt besteld of gewoon iets komt drinken.

Uitbaters Steven en Lynn Boonen hebben met Zilvermeerhaven Port Aventura één van de meest unieke locaties van de Kempen in handen. De mooiste plaatsjes vind je, wat ons betreft, binnen aan het raam met zicht op de haven en de boten. Ideaal om rustig te ontbijten, lunchen, dineren of gezellig iets te drinken. In de zomer kan je uiteraard ook buiten van het mooie weer genieten, maar momenteel is een stekje aan het raam zeker en vast de absolute aanrader. Kies rustig iets uit de winterkaart en geniet vooral van de rust en het uitzicht op de haven.

Lekkers op de kaart
Op die winterkaart vind je onder meer pasta’s, ‘kroks’, hamburgers, huisbereid stoofvlees, kruimeltaartjes maar ook heel wat Kempense specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan zwarte pensen met appelmoes, een streeksalade, stoemp met Kempisch spek en mosterd of een frisse Molder of Postel tegen de grote dorst. Of je kiest voor een vissersbordje, een Provençaals vispotje of lekkere fish & chips. Je zit hier tenslotte aan het water.

Ontbijt
Ook wie wil komen ontbijten, komt zeker geen keuze tekort. Er zijn drie verschillende ontbijten: standaard, luxe en super deluxe. Telkens met meer keuze. Ook wie liever de dag begint met een vegetarische of een glutenvrije maaltijd, vindt hier een ontbijt op maat.

Dagje uit
Zo’n ontbijt kan perfect de start zijn van een leuke dag in de omgeving. In de haven kan je zelf een sloep huren om het water op te gaan. Je kan ook een tochtje maken met één van de taxiboten die je weer aan land laat op de landtong aan de doorgang van het kanaal. Een wandeling van zo’n vijf kilometer brengt je dan doorheen de groene omgeving terug naar de jachthaven. Ook de wandeling in het Onderox Wandelfestival is een uitstekende manier om de prachtige natuur rondom de Kempense meren te ontdekken.

Agendatip!
Noteer alvast in je agenda: de derde editie van het Foodtruck- & Havenfestival vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli. Met heel wat randanimatie op en om het water, voor klein en groot.

Onderox-ontbijt van de maand:
glaasje fruitsap
koffie/thee
assortiment broodjes en ontbijtkoeken
belegschotel
confituur en choco
gerookte zalm
kaasplankje
een eitje naar keuze
spek

Prijs: 18,50 euro per persoon

Geldig van woensdag 24 januari tot en met zondag 4 maart 2018. Enkel voor wie vooraf reserveert met de vermelding ‘Onderox-ontbijt’.

De Onderox-lezer kan na zijn ontbijt gratis overgezet worden per taxiboot naar de overkant van de kanaalplas (t.w.v. 3,5 euro).

Port Aventura
Zilvermeerlaan 9, 2400 Mol
Tel. 014 47 22 57
info@zilvermeerhaven.be
www.zilvermeerhaven.be
Open: ma-wo: vanaf 11 uur, za-zo: vanaf 10 uur, do-vr: gesloten
(in juli en augustus alle dagen open vanaf 10 uur)


Reactie toevoegen

Velden met een * zijn verplicht.

Onderox?*